Koninkrijksberichten

Economische kansen voor Bonaire tijdens Ondernemerstafel, Rotterdam, do. 12 juni 2014

Geschreven door Administrator dinsdag 22 april 2014 11:57

Kralendijk Bonaire foto DCP Network

Kralendijk, Bonaire. Foto website DCP Network.

Op 12 juni 2014 vindt de speciale Ondernemersdag plaats als onderdeel van de Caribisch Nederland Week. In Rotterdam wordt die dag een zogenaamde Ondernemerstafel georganiseerd. Ondernemers ontmoeten experts en mogelijke partners. Samen wordt van gedachten gewisseld over de mogelijkheden op Bonaire. Met name op het gevoed van Duurzaam Toerisme, Zorg en ICT liggen kansen. De overheid op Bonaire zorgt voor de kaders, het is aan de ondernemers om ze te benutten. De bijeenkomst in Rotterdam wordt in samenwerking met Radio Brase georganiseerd. Geïnteresseerde ondernemers of ondernemers-in-spé kunnen voor meer informatie contact opnemen met BASIS Communicatie, het PR-bureau voor het Openbaar Lichaam Bonaire op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Bron: Openbaar Lichaam Bonaire.

   

Vacature Schoolcoach Caribisch Nederland (PO Raad)

Geschreven door Administrator dinsdag 22 april 2014 10:41

PO Raad

Op verzoek van één van onze relaties brengen wij u de vacature van Schoolcoach Caribisch Nederland onder de aandacht.

Voor meer informatie, zie de website van de PO-Raad: http://www.poraad.nl/sites/www.poraad.nl/files/vacature_onderwijscoach_statia.pdfhttp://www.poraad.nl/sites/www.poraad.nl/files/vacature_onderwijscoach_statia.pdf

Bron: OCAN redactie.

   

Vacature directeur voor Gwendoline van Puttenschool op Sint Eustatius

Geschreven door Administrator dinsdag 22 april 2014 10:20

Gwendoline van Putten School Sint Eustatius

Op verzoek van één van onze relaties brengt OCAN u de volgende vacature onder de aandacht:

 

De Gwendoline van Puttenschool (GvP) is de enige school voor voortgezet onderwijs op Sint Eustatius en één van de drie VO scholen in Caribisch Nederland.

De school heeft ca. 250 leerlingen en biedt praktijkonderwijs, vmbo en havo aan. Sinds het schooljaar 2012-2013 wordt ook mbo op de niveaus 1 en 2 aangeboden.

Na haar laatste bezoek aan de school heeft de Inspectie van het Onderwijs haar zorgen uitgesproken. De kwaliteit van het onderwijs is naar haar oordeel gedurende het laatste schooljaar achteruit gegaan. De school heeft een verbeterplan opgesteld. Echter, de Inspectie en een auditcommissie die op initiatief van het ministerie van OCW de school in mei 2013 bezochten, vinden dat de school nadere maatregelen moet treffen om het plan daadwerkelijk uit te kunnen voeren.

Het bestuur van de school heeft besloten het contract van de huidige directeur niet te verlengen en heeft het ministerie van OCW om steun gevraagd bij het vinden van een nieuwe directeur, vooralsnog voor de periode van 1 jaar, maar een langere periode is bespreekbaar.

Gezocht wordt naar een directeur die voldoet aan het volgende profiel:

Lees meer:

   

Vacature St. Eustatius: maatschappelijk werker (m/v). Solliciteren vóór 24 april 2014

Geschreven door Administrator dinsdag 15 april 2014 12:13

St. Eustatius Openbaar Lichaam Caribisch Nederland 

 

 

ST. EUSTATIUS OPENBAAR LICHAAM

CARIBISCH NEDERLAND

___________________________________________________

Het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam, Sint Eustatius, Caribisch Nederland wenst op korte termijn in contact te komen met kandidaten ter vervulling van een voltijdse betrekking bij het Openbaar Lichaam St. Eustatius als:

MAATSCHAPPELIJK WERKER m/v (vac.nr: 04-14)

Ben je geïnteresseerd om mee te werken aan het algemeen belang en dus aan de toekomst van St. Eustatius, dan nodigt het Bestuurscollege van St. Eustatius je uit te solliciteren. 

Belangstellenden kunnen hun reactie voor deze functie richten aan:

Het Openbaar Lichaam St. Eustatius, p/a Personeel & Organisatie.

Het verdient de voorkeur dat je je sollicitatiebrief voorziet van een bondig CV en deze per email stuurt naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   onder vermelding van het vacaturenummer(s) vóór 24 april 2014. Een uitgebreide functieomschrijving kun je per email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of per telefoon: 00599 (0)318-2931 opvragen.

 

Het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam St. Eustatius

St. Eustatius, Caribisch Nederland

   

Pagina 1 van 62