Nieuws

OCAN presenteert Esther, Marieta en Rincho: Caribische ambassadeurs tegen homo-discriminatie

OCaN Nieuws

woensdag 13 augustus 2014 14:11

Wie Durft!

Tijdens Roze Zondag op Kwaku lanceerde OCAN haar campagne ‘Wie Durft!’.
In deze campagne presenteren we mensen uit onze gemeenschap, die niet bang zijn op te komen voor respect en acceptatie van seksuele diversiteit, oftewel voor  Lesbiennes, Gays, Biseksuelen en Transgenders (LGBT/LHBT) uit de Caribisch Nederlandse gemeenschap.

Via korte filmpjes kan het Caribische publiek kennis maken met deze krachtige mensen die zich, ieder op geheel eigen wijze, inzetten om een boodschap van openheid uit te dragen.
Bezoek de Facebookpagina (klik hier) om vast kennis te maken met twee vrouwen die geen blad voor de mond nemen: Esther Macharius (klik hier) , hulpverlener in de Bijlmer en Marieta Emers, bestuurder van een Antilliaanse senioren stichting in Tilburg. En de mannen? Kunta Rincho is een jonge man uit Amsterdam Osdorp die zich, tot nu als enige man, durft uit te spreken tegen vooroordelen en homofobie in onze gemeenschap. Hoe en wat deze cultureel ondernemer doet, ziet u vanaf 25 augustus op de Facebook pagina Wie Durft!

Deze drie zijn het begin. Zij durven.
En u? Wat vindt u van waar zij voor staan? Waar staat u voor?
Laat ook dat gerust weten via de Facebookpagina (klik hier)

 

Wie Durft OCAN Rincho 640x479 

Wie Durft OCAN Emers 640x479

Wie Durft OCAN ambassadeurs  Sendar 640x479

   

Uitnodiging OCAN Seniorencommissie voor 50PlusBeurs, 16 t/m 20 sept. 2014, Jaarbeurs Utrecht: beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar

OCaN Nieuws

dinsdag 05 augustus 2014 16:13

Beste Caribisch-Nederlandse senioren,

De OCAN seniorencommissie nodigt u van harte uit aanwezig te zijn op de 50Plusbeurs, van 16-20 september 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht, zie ook www.50plusbeurs.nlwww.50plusbeurs.nl. Speciaal voor u heeft de OCAN seniorencommissie enkele vrijkaarten ter beschikking (let op: beperkt aantal!). Meer info, mail svp naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

De OCAN redactie.

Flyer OCaN Seniorencommissie 50PlusBeurs def voorkant

Flyer OCaN Seniorencommissie 50PlusBeurs def achterkant

 

   

Uitnodiging: Qualichi Faces Summer BBQ Fundraiser, za. 9 augustus 2014, Rotterdam (14.00h-19.00h)

Nieuws

woensdag 30 juli 2014 14:57

Qualichi Faces BBQ

   

Pagina 1 van 204