Nieuws

Uitnodiging: Ontbijtbijeenkomst 'Rotterdam Hand in Hand'

Nieuws

donderdag 17 april 2014 14:31


Woensdag 23 april 2014, van 8.00 – 10.30 uur

Rotterdammers zijn – ongeacht hun afkomst, leeftijd of overtuiging – van oudsher trots op hun stad en dragen graag bij een maatschappelijk klimaat waarin we hand in hand samenwerken aan onderling begrip, tolerantie en acceptatie. De diversiteit van onze stad zorgt voor een bijzondere dynamiek waarin veel moois ontstaat, maar waar we soms ook samen voor onverwachte dilemma's komen te staan. In dat geval is het goed dat u als professional of actieve vrijwilliger de juiste verbindingen kunt leggen.

Lees meer:

   

Jacques Hermelijn's nieuwe roman: Florinda's tweede keus

Nieuws

donderdag 17 april 2014 14:26

Florindas tweede keus Jacques Hermelijn roman 2014

 

 

Het doet mij goed je te kunnen meedelen dat deze week mijn nieuwe roman het dag licht heeft gezien.  

 Het hoofdthema van mijn boek is interculturele relaties. In het verhaal worden zowel de cultuurverschillen tussen blanke en donkere Nederlanders belicht, als ook de gemeenschappelijke normen en waarden die ons binden. Het gaat over relaties waarbij tijdloze liefde en trouwe vriendschap botsen tegen rassenhaat en doodslag en speelt zich af op Curaçao en in Den Haag.

 Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de omslag van mijn roman die je als bijlage aantreft.

‘Florinda’s Tweede keus’ kan via mijn website www.jacqueshermelijn.nlwww.jacqueshermelijn.nl besteld worden en kost 15.95 euro, inclusief verzendkosten en BTW.

Bron: Jacques Hermelijn

 

 

   

Vacature St. Eustatius: maatschappelijk werker (m/v). Solliciteren vóór 24 april 2014

Koninkrijksberichten

dinsdag 15 april 2014 12:13

St. Eustatius Openbaar Lichaam Caribisch Nederland 

 

 

ST. EUSTATIUS OPENBAAR LICHAAM

CARIBISCH NEDERLAND

___________________________________________________

Het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam, Sint Eustatius, Caribisch Nederland wenst op korte termijn in contact te komen met kandidaten ter vervulling van een voltijdse betrekking bij het Openbaar Lichaam St. Eustatius als:

MAATSCHAPPELIJK WERKER m/v (vac.nr: 04-14)

Ben je geïnteresseerd om mee te werken aan het algemeen belang en dus aan de toekomst van St. Eustatius, dan nodigt het Bestuurscollege van St. Eustatius je uit te solliciteren. 

Belangstellenden kunnen hun reactie voor deze functie richten aan:

Het Openbaar Lichaam St. Eustatius, p/a Personeel & Organisatie.

Het verdient de voorkeur dat je je sollicitatiebrief voorziet van een bondig CV en deze per email stuurt naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   onder vermelding van het vacaturenummer(s) vóór 24 april 2014. Een uitgebreide functieomschrijving kun je per email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of per telefoon: 00599 (0)318-2931 opvragen.

 

Het Bestuurscollege van het Openbaar Lichaam St. Eustatius

St. Eustatius, Caribisch Nederland

   

Pagina 1 van 193