Nieuws

Dag van de Rechten van de Mens

Nieuws

woensdag 10 december 2014 15:54

Dag van de Rechten van de Mens

Kennis van mensenrechten essentieel in onze samenleving

Vandaag is het 10 december, Dag van de Rechten van de Mens. Het College voor de Rechten van de Mens pleit voor meer aandacht voor mensenrechten in het Nederlandse onderwijs. Daartoe toert het College van 8 tot en met 12 december door Nederland, van Emmen tot Heerlen, van Leiden tot Zwolle. Het College verzorgt mensenrechtenles aan 40 klassen bij 20 middelbare scholen. 

Lees meer:

   

Sabaanse gemeenschap viert eerste Saba Day in Nederland

Nieuws

dinsdag 09 december 2014 23:47

Sabaanse gemeenschap in Nederland

Sabanen in Tilburg voor de viering van Saba Day, elk jaar de eerste vrijdag van december. Vierde van rechts: Nathaly Linzey, de Sabaanse winnares OCAN Dutch Caribbean Student Pearl 2014. Bron: NTR Caribisch Netwerk.

   

Raad van State: samenvatting voorlichting over regulering vestiging van Nederlanders van Aruba, Curaçao en Sint Maarten in Nederland

Nieuws

maandag 08 december 2014 22:27

 

Datum publicatie: donderdag 4 december 2014            -            Datum advies: dinsdag 2 december 2014       

De Afdeling advisering van de Raad van State heeft op verzoek van de Tweede Kamer voorlichting gegeven over het initiatiefwetsvoorstel van het Tweede Kamerlid Bosman tot regulering van de vestiging van Nederlanders van Aruba, Curaçao en Sint Maarten in Nederland. De Tweede Kamer heeft de voorlichting op 4 december 2014 openbaar gemaakt.

Lees meer:

   

Pagina 2 van 214