The European Parliament offers protection against racist Bosman law.

OCaN Nieuws

woensdag 09 april 2014 23:07

Sint Maarten vlag  Rudy Lampe Ik kies voor Eerlijk   dr. Nuris Lampe foto Aruba

Foto's: Vlag Sint-Maarten. Kandidaten Europees Parlement voor "Ik Kies voor Eerlijk": Rudy Lampe, Nuris Lampe (, Aruba).


Arubans, Curaçaoans, Sint Maarteners, vote from overseas for the EP: register until April 10th.

European citizens may take to the polls on May 22nd 2014 to vote for the European Parliament (EP). The residents of Aruba and the islands of the former Netherland Antilles have been granted the right to vote upon a ruling by The European Court of Justice which determined that the Netherlands could not exclude EU-citizens (which Arubans and ‘Antilleans’’ are) from participating in the elections.  As such, the importance of voting from overseas for the EP is already implied: the European Union is of the great importance to the legal position for you as an Aruban, Curaçaoan, or Saint Maartener on Aruba, Curaçao and Sint Maarten.

Lees meer:


Parlamento Oropeo ta protehá bo kontra rasismo di Lei di Bosman

OCaN Nieuws

woensdag 09 april 2014 17:36

Marc Frans

Foto: Marc Frans (CDA), kandidato di desendensia hulandes karibense.


Arubano, yu di Kòrsou i hende di Sint Maarten, vota na bo propio isla pa Parlamento Oropeo (PO): registrá te ku djaweps 10 di aprel

Dia 22 di mei siudadano di Union Oropeo (UO) por bai vota pa Parlamento Oropeo (PO). Habitante di Aruba i Antia Hulandes di ántes por vota for di 2009, ke men awor ta pa di dos be. Korte di Hustisia di Oropa a disidí ku Hulanda no por ekskluí arubano i ‘antiano’ komo siudadano di UO di nan derecho di vota. I ku esaki a mustra e importansha pa vota pa PO den Karibe: Union Oropeo ta di gran importansha pa bo posishon hurídiko komo Arubano, yu di Kòrsou i hende di Sint Maarten na Aruba, Kòrsou i Sint Maarten.

Lees meer:


Registreren op Aruba, Curacao en Sint-Maarten voor de Europese parlementsverkiezingen: adressen Vertegenwoordigingen

OCaN Nieuws

woensdag 09 april 2014 17:33

Om op 22 mei 2014 te mogen stemmen voor het Europees Parlement op Aruba, Curacao of Sint-Maarten moet u zich van te voren registreren. Dat kan bij de Vertegenwoordiging van Nederland in uw land.

De adressen van de Vertegenwoordigingen van Nederland in Aruba, Curacao en Sint-Maarten zijn:

Vertegenwoordiging van Nederland in Aruba L.G. Smith Boulevard 44, Oranjestad, Aruba Postbus 5287 Tel.: 00297 525 28 66 of +31 70 426 89 03.

Vertegenwoordiging van Nederland in Willemstad, Curaçao (VNW) Scharlooweg 55, Willemstad, Curaçao Postbus 441 Tel: 00599 94 34 32 00.

Vertegenwoordiging van Nederland in Philipsburg, Sint Maarten (VNP) Frontstreet 26, Philipsburg, Sint Maarten Postbus 502 Tel: 00599 543 01 40/41.

Bron: OCAN redactie.


Pagina 2 van 194