Nieuws

Most Outstanding Pearl Awardwinnaar 2014 Jeffrey Williams neemt prijs in ontvangst bij het Arubahuis.

OCaN Nieuws

vrijdag 25 juli 2014 11:56

Op woensdag 23 juli 2014 heeft awardwinnaar 2014 - Jeffrey Williams -  zijn prijs in ontvangst genomen. Deze uitreiking vond plaats bij het Arubahuis in Den Haag.

Williams most outstanding OCAN Arubahuis

 

 

Jeffrey, de Arubaanse Most Outstanding Pearl 2014, kon op de avond van de awarduitreiking niet aanwezig zijn. Daarom werd voor hem een moment georganiseerd om hem op officiele wijze zijn welverdiende award uit te reiken. Namens het OCAN reikte bestuurslid Rigobert Nivillac de prijs uit aan Williams.

Vrijwilligerswerk

Tijdens deze officiele awarduitreiking benadrukte de gevolmachtigde minister van Aruba, de heer Alfonso Boekhoudt het belang van vrijwilligerswerk. De heer Boekhoudt besteede aandacht aan de wijze waarop Jeffrey zich inzet voor de positieve verandering van de Caribisch Nederlandse samenleving in Nederland. Volgens de minister is het nemen van beslissingen het belangrijkste; personen die mooie ideeën hebben moeten ook het besluit nemen om hun gedachten in daden om te zetten.

Voor Williams is het winnen van deze award een stimulans. Het werk dat hij doet, doet hij met veel plezier. Hij is ontzettend trots en dankbaar dat hij Most Outstanding DC Pearl 2014 heeft gewonnen.

(KLIK) fotogallerij ceremonie

   

Uitnodiging OCAN: officiële lancering campagne ‘Wie durft!’: Caribische ambassadeurs bestrijden homo-discriminatie, zo. 27 juli 2014 (17.00h), Amsterdam

OCaN Nieuws

woensdag 23 juli 2014 11:54

UITNODIGING ‘WIE DURFT!’


Officiële lancering OCAN campagne: Caribische ambassadeurs bestrijden homo-discriminatie.
Zondag 27 juli, 17.00 uur tijdens Roze Zondag op Kwaku.
Met Jasmine Sendar en de Caribische band K’ribe.

OCAN, Overlegorgaan Caribische Nederlanders, nodigt u uit voor de feestelijke lancering van haar campagne ‘Wie Durft!’. Tijdens deze campagne presenteren we krachtige mensen uit onze gemeenschap, die niet bang zijn op te komen voor respect en acceptatie van seksuele diversiteit, oftewel voor de Marikus, Lesbiennes, Gays, Reperas, Transgenders etc. uit onze gemeenschap.
Deze mensen zijn onze Gay Straight Alliance ambassadeurs. Zij steken hun nek uit. Zij verdienen een podium en zij verdienen navolging.
Start van de campagne is tijdens Roze Zondag, 27 juli, op Kwaku (een zomerfestival dat plaatsvindt in het Bijlmerpark te Amsterdam (klik) website Kwaku festival(klik) website Kwaku festival.
De lancering start om 17.00 uur met een spetterende show van Jasmine Sendar en de band K’ribe.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Marlon Reina op 0624 624 131.
Zie ook onze (klik) Facebookpagina ‘Wie Durft’ .

   

Succesvolle deelname OCAN Jongerencommissie aan bijeenkomst samenwerkingsverbanden

OCaN Nieuws

dinsdag 22 juli 2014 15:09

Jerry Sprok, Gwensley Paula, Johan Oldenboom en Jean Carlos Croes van de OCAN Jongerencommissie gingen op  15 juli 2014 in gesprek met Mirjam Sterk, ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid tijdens een jongeren bijeenkomst van  de 8 samenwerkingsverbanden (voorheen het Landelijk Overleg Minderheden). Samen met 8 andere jongeren hebben de commissieleden Mirjam Sterk kritisch bevraagd over de bijdrage van de aanpak jeugdwerkloosheid aan het versterken van de positie van allochtone jongeren.

OCAN LOM Jongerencommissie  Mirjam Sterk

   

Pagina 4 van 206