Nieuws

OCAN verhuist!

OCaN Nieuws

vrijdag 28 november 2014 16:42

Aankondiging verhuizing OCAN resize website

   

Verkoop verhuizing OCAN

OCaN Nieuws

vrijdag 28 november 2014 16:29

Wegens verhuizing bieden wij op vrijdag 12 december 2014 diverse artikelen te koop aan. Eenieder is welkom op ons kantoor tussen 12.00 en 20.00h.

 

Yard sale  master II

   

Uitnodiging Antilliaans Netwerk: lezing & paneldiscussie, vr. 28 nov. 2014 (19.30h), Amsterdam

Nieuws

woensdag 19 november 2014 17:03

Antilliaans Netwerk

 

Vereniging Antilliaans Netwerk organiseert op vrijdag 28 november  2014 een lezing en aansluitend een paneldiscussie met bijzondere vrouwen in het Koninkrijk.

 
Locatie - Muiderkerk
Plaats - Linneausstraat 37, 1093 EG Amsterdam
Aanvang - 20.00 uur. Inloop 19.30 uur
Entree -  Leden gratis. Niet leden €12,50 p.p., Studenten: €7,50,- (op vertoon van collegekaart) 
Vooruitbetalen: €10,- p.p. (storten op ABNAMRO rekening NL04ABNA0585850321 t.n.v.Vereniging Antilliaans Netwerk onder vermelding van uw naam en emailadres)
Aanmelden - via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
De inleiding wordt verzorgd door Maria Cuartas y de Marchena, oud chef van het kabinet van de burgemeester en huidige directeur burgerschap en diversiteit van de gemeente Amsterdam. In haar lezing zal ze ingaan op de volgende vragen; Wat is diversiteit? Worden etnische vrouwen op de arbeidsmarkt gelijkwaardig behandeld en kunnen we spreken van een voltooide emancipatie op de Nederlandse arbeidsmarkt?
 
Ook in Nederland zijn vrouwen, ondanks alle emancipatie- en participatiemaatregelen, nog steeds sterk ondervertegenwoordigd in hogere en bestuurlijke functies. Het beruchte glazen plafond is in het bedrijfsleven en de overheid nog steeds glasharde realiteit. En dat terwijl het opleidingsniveau van vrouwen al een tijdje een hoge vlucht heeft genomen. In 2005 en 2007 heef vereniging Antilliaans Netwerk een soortgelijke bijeenkomst georganiseerd. 7 jaar later vragen wij ons opnieuw af: hoe staat het ermee?
 
n een paneldiscussie vertellen bijzondere vrouwen zoals Maritza Russel, directeur/bestuurder van de stichting EZVN (Etnische Zakenvrouwen Nederland),Fatima Elatik, politica en bestuurder en Zayènne van Heesen-Laclé, senior associate (advocaat) bij Nauta Dutilh over hun ervaringen, de mogelijkheden en belemmeringen die zij zelf ondervonden op hun weg naar de Top.
 
Gesprekleider van de avond is Rocky Tuhuteru, televisie- en radiopresentator en programmamaker.
 
Als klapstuk na afloop van het officiële gedeelte zal Kizzy, zangeres, songwriter, TV Host, presentatrice en dichter, een solo optreden verzorgen van het lied 'Super Woman'.
   

Pagina 4 van 214