Nieuws

Doorstart-kickoff project MindSwap

OCaN Nieuws

vrijdag 27 maart 2015 16:04

 

kick off

 
Op 24 maart jl. vond de doorstart-kickoff plaats van het project MindSwap. Een OCAN-project medegefinancierd door VSB-fonds voor jongeren uit Amsterdam Zuidoost van 12 t/m 24 jaar die hun talenten willen ontdekken en ontwikkelen.
De bedoeling is dat jongeren met verschillende achtergronden met elkaar in gesprek gaan over hun denkwerelden, dromen en talenten. Dit gebeurt door het samen verrichten van allerlei activiteiten. In de komende weken gaan zij schilderen, een track opnemen, een rondvaart maken door de grachten en een bootcamp doen. Alle activiteiten zijn gratis en er is een mogelijkheid om zelfs een prijs te winnen!
 
Wil je hieraan nog meedoen?
Ben je tussen 12 t/m 24 jaar, woonachtig in Amsterdam Zuid-Oost en wil je graag jouw denkwereld, dromen en talenten delen met andere jongeren, dan zijn wij op zoek naar jou. Er is nog plek voor een paar deelnemers. Wil je meedoen of meer weten? App projectleider Joeri Oltheten op 06-41145723 of stuur een mailtje naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Je kan ook bellen naar Stichting OCAN telefoonnummer 070-3803301.

 

   

Uitnodiging Lezing De Antillen en de Tweede Wereldoorlog

Nieuws

donderdag 26 maart 2015 08:36

DCBooek club

 

Geachte Relaties,
 

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog.

Dutch Caribbean Book Club organiseert op zaterdag 18 april om 14.00 uur in Theater De Vaillant (Den Haag) een lezing over ;

'De Antillen in de Tweede Wereldoorlog'.

Jos Rozenburg zal ingaan op het onbekende maar fascinerende verhaal van de Tweede Wereldoorlog op en rond de Antilliaanse eilanden.

Daarnaast zullen vertegenwoordigers van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Aruba en het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van CuraƧao repsectievelijk ingaan op het leven van Boy Ecury en George Maduro.

Lees meer:

   

Vacature Reclasseringwerker op Sint Eustatius

Nieuws

donderdag 19 maart 2015 14:39

Beste relaties ,
 
 
Stichting Reclassering Caribisch Nederland (SRCN) wil op korte termijn in contact komen met enthousiaste potentiele kandidaten voor de functie van :
 
- Reclasseringswerker op Sint Eustatius
 
Vacature reclasering
   

Pagina 1 van 217