Nieuws

Vacaturetekst: Ben je op zoek naar een Interim opdracht als sociale ondernemer? Wij (Ocan) zoeken een ZZP’er Projectuitvoerder project MindSwap m/v

OCaN Nieuws

vrijdag 19 december 2014 16:01

MindSwap flyer1 Amsterdam 2014 VSB OCAN

Stichting Ocan is een landelijke organisatie die zich bezighoudt met consultancy, advocacy and recruitment in het Koninkrijk der Nederlanden. Zij is gevestigd in Den Haag. Middels het uitvoeren van projecten, overleg met de politiek en het matchen van vacatures op de eilanden en werkzoekenden in Nederland tracht zij een bijdrage te leveren aan een volwaardige positie van Caribische Nederlanders in de samenleving. De jongerencommissie van Ocan voert een project uit onder de naam MindSwap. Door het vertrek van de huidige projectuitvoerder zijn wij met spoed op zoek naar een projectuitvoerder MindSwap.  

MindSwap brengt jongeren uit ‘gescheiden’ werelden en met verschillende denkwijzen bij elkaar. Het gaat hierbij om succesvolle jongeren en jongeren met verborgen talenten. Via MindSwap, het uitwisselen van elkaars denkwijzen, kunnen deze jongeren in Amsterdam Zuidoost elkaar inspireren en verrijken. Hulpverleners geven hun support. De deelnemende jongeren gaan in koppels strijden voor een goed doel. Op een talents day presenteren zij hun idee, voortgekomen uit een gezamenlijke MindSwap.

 

Wat ga je doen?

Lees meer:

   

Boek "Joden in de Cariben" (Julie-Marthe Cohen); tentoonstelling in JHM 30 jan-14 juni 2015

Koninkrijksberichten

donderdag 18 december 2014 08:43

Joden in de Cariben

 

Vier eeuwen joodse geschiedenis
in Suriname en Curaçao

Julie- Marthe Cohen (red.)

Lees meer:

   

DIE-IN, RISE UP! New York, 17 december 2014

Nieuws

dinsdag 16 december 2014 14:21

Die-in Rise-up 17 december 2014 New York

Bron: Open Society Justice. www.thisstopstoday.orgwww.thisstopstoday.org.

 

   

Pagina 1 van 214