OCaN Nieuws

Aanmeldingen project MindSwap van start!

woensdag 08 oktober 2014 14:07

De jongerencommissie van de stichting Overlegorgaan Caribische Nederlanders is weer bezig met een leuk project genaamd ''MindSwap''.

In het project MindSwap – wat letterlijk het ‘uitwisselen van denkbeelden’ betekent - zullen jongeren van twee verschillende werelden aan elkaar gekoppeld. Je zult allerlei leuke activiteiten met elkaar verrichten. Denk bijvoorbeeld aan het samen koken, naar de film gaan en sporten. Daarnaast zal je een week intensief met elkaar meelopen. De bedoeling is dat je elkaars wereld beter leert begrijpen en dichter bij elkaar komt.

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in een wereld welke totaal onbekend is voor jou? Zou je met een persoon willen meelopen die een hele andere lifestyle heeft?

Meld je dan snel aan voor 15 oktober 2014. Breng uiteindelijk elkaars talent in kaart tijdens de talentendag. Aanmelden kan via www.mindswap.nlwww.mindswap.nl of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Eisen:

-12-24 jaar

-Woonachtig in Amsterdam

Indien je vragen hebt kun je ook bellen naar 0630739551.

 

MindSwap fyler M MindSwap fyler V

   

Uitnodiging: Bijeenkomst Vroegtijdige Signalering Mogelijke Zorgfraude, vr. 10 oktober 2014 (13.00h-16.00h), Amsterdam

donderdag 25 september 2014 17:19

Bijeenkomst ProFor Noom OCAN

   

OCAN Seniorencommissie op 50PlusBeurs 2014

donderdag 25 september 2014 13:32

Senioren Cie OCAN 50PlusBeurs 2014

De leden van de OCAN Seniorencommissie stonden 16 t/m 20 september met een stand op de 50PlusBeurs in Utrecht. Bezoekers op de 50PlusBeurs maakten van de gelegenheid gebruik om de stand te bezoeken om relevante informatie over verschillen onderwerpen in te winnen, presentaties te beluisteren en lezingen bij te wonen. Antilliaanse klederdracht, muziek en dans zorgden voor een  kenmerkend warme en gezellige sfeer. 

   

Mito Croes benoemd tot lid van de Raad van State van het Koninkrijk voor Aruba

woensdag 17 september 2014 13:35

Mito Croes Europese verkiezingsdebat

Mr. dr. Mito Croes, keynote spreker OCAN Europese verkiezingsdebat 17 mei 2014.

De Rijksministerraad heeft op voorstel van minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties ingestemd met de voordracht voor benoeming van de heer dr. A.G. Croes tot lid van de Raad van State van het Koninkrijk voor Aruba. De benoeming gaat in op de dag van beëdiging.

De heer Croes (68 jaar) is geboren op Aruba. Hij is onder andere Statenlid geweest van de Nederlandse Antillen, minister van de Nederlandse Antillen, minister van Welzijnszaken van Aruba, gevolmachtigd minister van Aruba in Nederland en wetenschappelijk hoofdmedewerker Staats- en Bestuursrecht aan de universiteit van de Nederlandse Antillen. Bron: nieuwsbericht Rijksoverheid 05-09-2014Bron: nieuwsbericht Rijksoverheid 05-09-2014 

Op 17 mei jl. was dhr. Croes keynote spreker op het OCAN European-Dutch-Caribbean voices in the EU-parliament verkiezingsdebat, KLIK HIER voor zijn presentatie (42-53). In 2004 hield dhr. Croes een presentatie op het OCAN congres "De Antillen en Aruba met betrekking tot de Europese Unie".

Meneer Croes, wij zijn bijzonder trots op uw benoeming tot Raad van State van het Koninkrijk voor Aruba! Wij wensen u heel veel succes en zien uit naar een vruchtbare samenwerking.

Bestuur en medewerkers van OCAN.

 

   

Pagina 2 van 155