OCaN Nieuws

Vacaturetekst: Ben je op zoek naar een Interim opdracht als sociale ondernemer? Wij (Ocan) zoeken een ZZP’er Projectuitvoerder project MindSwap m/v

vrijdag 19 december 2014 16:01

Advertentie opdracht  ZZPer Projectuitvoerder project MindSwap m v 1

Advertentie opdracht  ZZPer Projectuitvoerder project MindSwap m v 2

 

   

Ontmoeting met de Koning op het Koninkrijksconcert, 15 december 2014, Amsterdam

dinsdag 16 december 2014 12:10

Koning Willem Alexander Marnix Arendshorst Judith Heerenveen Raymi Sambo Tanja Fraai Rafa Rosario Koninkrijksconcert 15 december 2014

Ontmoeting met Z.M. Koning Willem Alexander op het Koninkrijksconcert, 15 december 2014, in De Meervaart in Amsterdam, ter gelegenheid van de viering van 60 jaar Statuut. Op de foto: Z.M. Koning Willem Alexander, Marnix Arendshorst (OCAN), Judith Heerenveen (SIMPLA), Raymi Sambo, Tanja Fraai (op de rug gezien) en Rafa Rosario.

Bron: OCAN.

 

   

Condoleances aan nabestaanden Calvin Corion

vrijdag 12 december 2014 18:28

Calvin Corion overleden

Corion bericht-2

Vandaag heeft ons het trieste bericht bereikt dat ons voormalig bestuurslid & penningmeester en lid van de Seniorencommissie Calvin Corion is heengegaan. Calvin Corion is jarenlang betrokken geweest bij Stichting LIA en Stichting OCAN en heeft zich ingezet voor de belangenbehartiging van Caribisch Nederlanders.

Het beheren van penningen zat hem in de vingers, ook voor Stichting Zomercarnaval, Vriendengenootschap Nederland Nederlandse Antillen (VNAA) en de Haagse Scheidsrechtersvereniging (HSV) heeft hij dat talent ingezet. Daarnaast is hij jarenlang actief geweest voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB).

Voor zijn niet aflatende en  vrijwillige inzet gedurende 42 jaar in de Nederlandse samenleving heeft het de Koningin in 2010 behaagd om hem tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau te benoemen. Het zat Calvin in het bloed om alles wat hij heeft mogen bereiken in het leven middels vrijwilligerswerk weer terug te geven aan de Caribische Nederlanders.

We verliezen een toegewijde burger voor de Caribisch-Nederlandse gemeenschap in het Koninkrijk. Wij wensen de nabestaanden, vrienden en kennissen veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Namens Bestuur, medewerkers en Seniorencommissie van Stichting OCAN,

Glenn Helberg, voorzitter.

   

Controle Alt Delete: avond over politiediscriminatie, do. 18 dec. 2014, Melkweg, 19.30h

vrijdag 12 december 2014 08:38

Controle Alt Delete Avond over politiediscriminatie Melkweg do. 18 dec. 2014

OCAN roept eenieder op aanwezig te zijn op Controle Alt Delete, een avond over politiediscriminatie in De Melkweg Amsterdam, donderdag 18 december 2014, vanaf 19.30h.

Bron: https://www.facebook.com/controlealtdelete

 

   

Pagina 2 van 159