DCYP Gala

FLYER_A5_LONG_FINAL_pearls1

 

‘The Pearls of the Dutch Caribbean’, een Gala en Awardsshow voor Dutch Caribbean Young Professionals!

Op 3 december vindt ‘The Pearls of the Dutch Caribbean” plaats: een Gala plaats met een Awardsshow voor de jonge succesvolle Caribische Nederlander. De focus van dit Awards Gala ligt op de positieve prestaties van de Young Professionals uit de Caribisch-Nederlandse gemeenschap als tegengeluid op alle negatieve acties en berichtgevingen in de media en samenleving.

Het evenement vindt plaats  3 december 2011 in Staal (WTC / Beurs) in Rotterdam. De show start om 19:00 met optredens van onze eigen ‘upcoming artists’. Daarna zal het spektakel losbarsten en zal er door een jury in de volgende zeven categorieĂŤn een ‘Dutch Caribbean Young Professional’ Award worden uitgereikt:

Sociaal-Cultureel

Wetenschap

Kunst

Techniek

Sport

Muziek & Entertainment

Carrière & Ondernemerschap

Ook wordt er een “Most outstanding Dutch Caribbean Young Professional’ Award. De winnaar in deze categorie wordt door jullie gekozen via een stemming op onze Facebook Fanpage! Ga dus naar de ‘Dutch Caribbean Young Professionals’-pagina op Facebook en stem op jouw favoriet zodra de genomineerden bekend zijn!

Ben je van plan om zaterdagavond naar het Gala te gaan, maar heb je de zaterdagmiddag nog niet ingevuld? Combineer de Dutch Caribbean Young Professionals Gala met een bezoek aan de door Flinx georganiseerde “Aruba Recruitment Event”, die tussen 10:00 en 18:00 ook plaats in het WTC (Rotterdam). Dit is dezelfde locatie als de Gala en Awardsshow en deze is dus uitstekend te combineren met het Gala! Voor meer informatie, ga naar de Facebook Pagina ‘Aruba Recruitment Event’, of bezoek de website http://www.arubarecruitmentevent.com/.

Het Gala wordt speciaal voor de Dutch Caribbean Young Professional georganiseerd omdat hij ontzettend waardevol is voor onze samenleving. Dit Awards Gala is bedoeld voor Caribisch-nederlandse Young Prodessionals van alle niveau’s, vakgebieden, uit alle steden en uiteraard ook degenen die affiniteit hebben met deze doelgroep. Onze Young Professionals zijn de voorbeeldfuncties en rolmodellen van onze samenleving. Jullie worden als bron van inspiratie en motivatie voor andere jongeren gezien en zullen op deze avond in de spotlight gezet worden en mogen genieten van een feestelijke avond.

Mede dankzij de Gemeente Rotterdam organiseert de OCaN jongerencommissie, in samenwerking met het Platform studerende Antillianen en Arubanen in Rotterdam (PAAR) en PASSAAT het eerste Dutch Caribbean Young Professionals Gala. Zorg dat je dit spektakel niet mist!

Staal bevindt zich in het WTC, Beursplein 33, 3301AA, Rotterdam.

Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Filter 

Toon # 
# Artikeltitel
1 PEARLS of the DUTCH CARIBBEAN Gala-Award, za. 3 dec. 2011, Staal, Rotterdam (19.00h)
2 Pearls (genomineerden)