Actualiteiten

Vacature: Maatschappelijk werker / Trajectbegeleider (M/V) Apeldoorn Moviera

Op verzoek van  Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd zijn in de functie Maatschappelijk werker / Trajectbegeleider (M/V) , standplaats Nijmegen. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan Moviera: : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Sluitingsdatum is donderdag 24 augustus 2017.

Moviera maatsch werker Apeldoorn 1
Lees meer...

Uitnodiging: benefiet "Dementie met Liefde", do. 21 sep. 2017(20.00h), Gouda

Uitndoging Ostiana Ocan dementie benefiet gouda

Studeren ook ná je 30e met studiefinanciering: DUO introduceert Levenlanglerenkrediet.

logo DUO

De overheid stimuleert een leven lang te leren, ook aan het reguliere onderwijs. Ook wanneer u geen recht meer heeft op reguliere studiefinanciering. Dankzij de nieuwe kredietregeling Levenlangleren kunt u tot uw 55e, onder bepaalde voorwaarden, in aanmerking komen voor krediet voor uw college-, lesgeld.  Zo kunt u een voltijd-, deeltijd- of duale opleiding aan hbo of universiteit volgen. Of een voltijdse bol-opleiding doen aan het mbo. De regeling gaat per 1 augustus 2017 in voor MBO en per 1 september 2017 voor HBO/WO studies. 

Lees meer...

Promo Dibo Doran Tula Herdenkingsconcert zo. 13 augustus 2017, Amsterdam

Artiest Dibo Doran nodigt u uit om  op zondag 13 augustus 2017 naar het Tula Herdenkingsconcert  in de Stadsschouwburg  in  Amsterdam te komen.  Het concert is een samenwerking tussen Vereniging Antilliaans Netwerk, het NiNsee en Ocan.

Lees meer...

Racisme, het verleden en het heden – reactie Stichting Ocan n.a.v. afl. 3 Zomergasten met Helberg

 Stichting Ocan Glenn Helberg Caribisch Nederland Zomergasten VPROFoto: VPRO/NPO

Afgelopen zondag 6 augustus, om 20.15u was het zover. Vol verwachting keek een deel van de samenleving uit naar een nieuwe aflevering van het programma VPRO Zomergasten. Aan de beurt was drs. Glenn Helberg.  Een vader, opa, broer, oom, en een neef voor sommigen.  Een vriend, arts, collega, raadgever en een rolmodel voor velen.

Helberg, oud-voorzitter van Stichting Ocan,  zou ons  in zijn ideale televisieavond meenemen. Het beloofde wat. Helberg is de eerste Caribische-Nederlander die bij Zomergasten aan tafel mocht schuiven. 

Lees meer...

Login