Actualiteiten

Vacature: Transmuraal Assistent Begeleider (m/v) - Mental Health Caribbean (MHC)

MHC vacature Stichting Ocan Bonaire

Op verzoek van Mental Health Caribbean (MHC) in Caribisch Nederland zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd zijn in de functie van Transmuraal Assistent Begeleider (m/v). Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan dhr. H.Atsma : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Uitnodiging: deelname Keti Koti dialoog tafel, ma. 6 nov. 2017(18.00h), Amsterdam

Uitnodiging Keti Koti Ocan


Hierbij nodig ik u mede namens Ramon Arnhem, Programma Directeur “Politie van iedereen” en tevens Hoofdinspecteur van de Politie eenheid Amsterdam van harte uit om deel te nemen aan de Keti Koti (verbreek de ketens) dialoog tafel die plaats vindt op maandag 6 november a.s. van 18.00 tot 21.30 uur op de locatie van de Vereniging Ons Suriname aan de Zeeburgerdijk 21 te Amsterdam.

De aanleiding voor het organiseren van deze speciale Keti Koti dialoog tafel is het grote belang dat het programma “Politie van iedereen” hecht aan de verbinding met alle Amsterdammers. De politie nodigt om die reden burgers met roots in het Caribisch gebied en Afrika uit om plaats te nemen aan de Keti Koti Tafel met als doel, elkaar beter te leren kennen.

Lees meer...

De Rode Hoed lanceert verdiepende talkshow Skin Deep, okt. 2017 t/m maart 2018, Amsterdam

Uitnodiging De Rode Hoed Amsterdam

Volgende week woensdag 18 oktober om 20.00 uur gaat een nieuwe serie van start in de Rode Hoed: Skin Deep. Dit is een verdiepende talkshow over zwart en wit met ruimte voor frustratie, twijfel en humor. Tijdens deze avond gaan hosts Andrew Makkinga en Stephanie Afrifa het gesprek aan met Noraly Beyer, Charl Landvreugd, Jiska Engelbert, Aldith Hunkar, Simone Kukenheim en natuurlijk het publiek.

Lees meer...

Uitnodiging: TALK met Esther Schreuder en drie gasten van Dutch Caribbean Book Club, do. 19 okt. 2017(19.00h), Den Haag

Met de nieuwe tentoonstelling Afrikaanse bedienden aan het Haagse hof vertelt het Haags Historisch Museum van 21 september 2017 t/m 28 januari 2018 het levensverhaal van Willem Frederik Cupido, Guan Anthony Sideron en andere van oorsprong Afrikaanse bedienden, die in de achttiende eeuw in slavernij aan Europese hoven werden geschonken.

Lees meer...

Login