Actualiteiten

Ocan’s Spotlight: Shulaika Delsol

mr Shulaika Delsol Ocan CaribischNederland telt meer dan 150.000 inwoners met wortels in Curaçao, Aruba, Bonaire, St. Maarten, St. Eustatius en Saba. Duizenden hiervan zijn op hun eigen manier succesvol. Stichting Ocan plaatst dit jaar elke week één van hen in de Spotlight. Deze week Shulaika Delsol, geboren en getogen op Curaçao en werkzaam als fiscaal jurist en belastingadviseur voor klanten op Curaçao, Bonaire en in Nederland.

Foto: Shulaika Delsol

Lees meer...

Uitnodiging: dinermeeting (potentiële) deelnemers handelsmissie Aruba – Curaçao, ma. 24 sep. 2018(18.00h), Montfoort

Handelsmissie Aruba
Graag nodigen wij u uit voor de dinermeeting op maandag 24 september!

Op maandag 24 september a.s. staat er een dinermeeting gepland voor degenen die serieuze interesse hebben om hun vleugels uit te slaan naar de overzeese gebiedsdelen van het Koninkrijk der Nederlanden.

Lees meer...

Uitnodiging: The Hague City of Peace Concert, vr. 21. sep. 2018(14.00h), Den Haag


Concert of Peace Den Haag Ocan Caribisch
Lees meer...

Ocan’s Spotlight: Maciba Hull

Maciba Hull Ocan Sporlight CaribischNederland telt meer dan 150.000 inwoners met wortels in Curaçao, Aruba, Bonaire, St. Maarten, St. Eustatius en Saba. Duizenden hiervan zijn op hun eigen manier succesvol. Stichting Ocan plaatst dit jaar elk week één van hen in de Spotlight. Deze week Maciba Hull uit St. Maarten, werkzaam als verpleegkundige in het Erasmus Universitair Medisch Centrum.

Foto: Maciba Hull

Lees meer...

Uitnodiging: gospelshow met o.a. Willy Rodriguez, Koor Aira, za. 27 okt. 2018(18.00h), Den Haag

gospel night willy rodriguez  Ocan caribischLees meer...

Login