Top bijeenkomst - Caribbean Business Hub

Logo Caribbean Business Hub Ocan Caribisch

Na corona heeft iedere onderneming een flinke boost nodig en willen we opnieuw verbinden met andere, interessante en multiculturele entrepreneurs, bestuurders en investeerders.

 
Caribbean Business Hub is het platform om kansen in het Caribisch Gebied te benutten en samenwerking aan te gaan met veelbelovende en succesvolle bedrijven. Bij CBH ontstaan nieuwe, zakelijke contacten!
 
We nodigen u uit voor onze bijeenkomst op dinsdag 7 juni 2022 in Den Haag.  We starten om 18u en eindigen om 20u30. Drankjes en hapjes worden verzorgd. Het voorlopige programma is als volgt.
 
Voorgaande keren waren we vaak te gast bij de ambassades van Aruba, Curacao of Sint Maarten. Onze gastheer is ditmaal het Ministerie van Economische Zaken, tezamen met RvO.
 
EZK zal onder andere ingaan op al de diensten die zij biedt aan ondernemers om het zaken doen te stimuleren. Ook zullen ze het laatste nieuws delen over de recente inventarisatie van de sociaal-maatschappelijke en bestuurlijke issues die de basis vormen voor de speerpunten voor de eilanden in het Koninkrijk. En de kansen die daar liggen voor bedrijven.
 
Onze keynote speaker is een Business Tycoon, Meine Breemhaar. Meine is CEO van De Breemhaar Groep bestaande uit o.a. KMM Groep, MAC³PARK, 36 bedrijven, Pitteloo Capital en Bolivia Properties (3000 hectare plantage Bolivia op Bonaire) en1100 werknemers. Hij is een charmante visionair met beide voeten op de grond, een wereldreiziger en ook nog sponsor van diverse sporten. Zijn succesverhaal wil hij graag delen met de leden van Caribbean Business Hub.
 
Caribbean Business Hub legt de focus op Succes, inspiratie en Netwerken.
Kijk voor ons profiel op facebook CaribbeanBusinessHub.
 
Aanmelden?
We hebben plaats voor circa 60 deelnemers uit diverse branches, van projectontwikkeling tot zakelijke dienstverlening. De plaatsen zijn beperkt, dus meld u snel en eenvoudig aan door te reageren op deze mail. De kosten voor niet leden zijn € 20 per persoon en deelname is gratis voor leden. Leden mogen ook gratis een introduce meenemen.
 
Na ontvangst van uw mail, sturen wij de bevestiging van deelname met het definitieve programma en alle details van locatie en dergelijke. Uw deelname is pas definitief na ontvangst van de betaling op NL87INGB006533053 tnv Caribbean Business Hub ovv entree 7/6/22 + "namen en bedrijf".
Leden gaan voor.
 
Lid worden?
Bent u nog geen lid? Lidmaatschap is € 150 per jaar, € 200 voor bedrijfslidmaatschap. Aanmelden voor lidmaatschap gaat ook eenvoudig via mail. Vermeld dan svp uitgebreid uw bedrijfsgegevens. Betalen voor lidmaatschap gaat ook op NL87INGB006533053 tnv Caribbean Business Hub ovv lidmaatschap CBH + "naam en bedrijf". U kunt dan gratis deelnemen aan alle bijeenkomsten komend jaar.
 
Mail ons gerust voor meer informatie. We hopen u graag 7 juni (weer) te zien!
 
 
Nico de Visser, voorzitter
namens Het bestuur van Caribbean Business Hub

Evenement Details

Datum 07-06-2022 18:00
Einddatum 07-06-2022 20:30
Locatie Den Haag, ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief