Evenement Kalender

Donderdag, Oktober 03, 2019
12:30

Consultatiesessies 'Together We Will Stand' op Saba

Saba, The Bottom

Let op: Dit is een aankondiging. De locatie van de een op een consultatiesessies op Saba wordt nog bekend  gemaakt.

Zie de nieuwsartikelen over de te organiseren sessies op de daarvoor speciale gemaakte webpagina's voor Saba (KLIK HIER).

Voor alle algemene informatie over het Ocan project 'Together We Will Stand' in het kader van de Decade op de eilanden en in Nederland en nieuwsupdates leest u dit op de webportal van het project.

Stichting Ocan wil de Sabaanse bevolking attenderen dat het al mogelijk is een aanvraag in te dienen voor de ondersteuning van hun projecten en wil men aanmoedigen hun alvast hun project ideeën te ontwikkelen. Dit kan, idealiter, voordat de sessies plaatsvinden door deze vóór 23 september te mailen  naar  . Vragen kunnen ook via +31 70 380 3301 worden gesteld.

12:30

Consultatiesessies "Together We Will Stand' op Sint Eustatius

Sint Eustatius, Fort Oranje

Let op: Dit is een aankondiging. De locatie van de een op een consultatiesessies op St. Eustatius wordt nog bekend  gemaakt.

Zie de nieuwsartikelen over de te organiseren sessies op de daarvoor speciale gemaakte webpagina's voor St. Eustatius (KLIK HIER).

Voor alle algemene informatie over het Ocan project Together We Will Stand in het kader van de Decade op de eilanden en in Nederland en nieuwsupdates leest u dit op de webportal van het project.

Stichting Ocan wil de Statiaanse bevolking attenderen dat het al mogelijk is een aanvraag in te dienen voor de ondersteuning van hun projecten en wil men aanmoedigen hun alvast hun project ideeën te ontwikkelen. Dit kan, idealiter, voordat de sessies plaatsvinden door deze vóór 23 september te mailen  naar  . Vragen kunnen ook via +31 70 380 3301 worden gesteld.

 

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Haagsche Hof, unit D212
Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief