Netwerkbijeenkomst Let All Shine - Den Haag

‘Let All Shine’! Hét netwerkevent voor vrijwilligers van Afrikaanse-afkomst in het maatschappelijk middenveld. In samenwerking met PEP Den Haag presenteert Stichting Ocan voor de derde keer haar succesvolle netwerkevent, ditmaal special voor  de vrijwilligers.

Ga in gesprek met bestuurders van succesvolle vrijwilligersorganisaties, leden van Raden van toezicht en andere rolmodellen over thema’s als: hoe word ik bestuurder, hoe presenteer ik mijzelf, hoe zet ik een stichting op, hoe overtuig ik anderen en nog veel meer!  Kies jouw thema’s uit en kom in contact met experts! 

Meld je aan via het aanmeldformulier.

De netwerkbijeenkomst wil enerzijds een bijdrage leveren aan de erkenning en viering van de bijzondere bijdrage van de oude Afro- Caribische burgers en alle andere mensen van Afrikaanse afkomst als vrijwilligers aan de Nederlandse en Haagse samenleving. Daarnaast brengt de activiteit maatschappelijke organisaties in contact met jongeren die zich willen inzetten als vrijwillige bestuurders. Onderzoek laat namelijk zien dat er sprake is van ondervertegenwoordiging van personen met een diverse afkomst binnen besturen en Raden van toezicht. Gebrek aan sociale netwerken en kennis bij de jongeren, maar ook discriminatie en stereotypering vanuit de organisaties spelen hierbij een rol. 

‘Let All Shine’ maakt deel uit van de Black Achievement Month 2018.

Evenement Details

Datum 20-10-2018 13:00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Binckhorstlaan 117
2516 BA Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief