Voor de Jeugd Dag VNG, Amsterdam

De keuze tijdens de Voor de Jeugd Dag is enorm! Meer dan 80 workshops, met verschillende werkvormen zoals Pecha Kucha's, dé Vissenkomtalkshow, het uitwerken van een case in 'The Situation Room' en luisteren naar een échte Hartenkreet.

Wanneer
De zesde Voor de Jeugd Dag vindt plaats op maandag 5 november in de Westergasfabriek in Amsterdam. Deelname aan deze dag kost je helemaal niets! Alleen tijd in ruil voor inspiratie.

Thema
De Voor de Jeugd Dag staat in het teken van thema 'Merkbaar beter voor de jeugd!'. De drie landelijke programma's van het Ministerie van VWS 'Zorg voor Jeugd', 'Kansrijke Start' en 'Geweld hoort nergens thuis', staan centraal. Overal zullen inspirerende voorbeelden te zien en te horen zijn van hoe we er samen voor kunnen zorgen dat kinderen in ons land zich kunnen ontwikkelen en meedoen.

Programma
Het programma is vanaf nu te bekijken op de website en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe workshops. Houd de website dus goed in de gaten!

Voor de Jeugd app
Vanaf eind oktober is de app gereed, hiervan krijg je nog een bericht als het zover is. Op deze app kun je onder andere het programma bekijken, de sprekers opzoeken, achtergrondinformatie en een plattegrond van het Voor de Jeugd Dag terrein vinden.

Sla je slag op de Voor de Jeugd Dag!
Op de dag zelf ben jíj degene die het programma bepaalt. Van tevoren inschrijven voor diverse programmaonderdelen is niet nodig. Het is heel eenvoudig: wees op tijd in het paviljoen als je een bepaalde workshop echt niet wilt missen. De deuren worden gesloten wanneer de workshop begint, en/of het maximum aantal deelnemers in het paviljoen bereikt is. Vol is vol!

Internationale inspiratie
De Scandinaviërs komen live naar het Paviljoen Internationale Verkenningen om je te inspireren over hun Education on Tour ervaringen over het onderwijs in Scandinavië. Uit Schotland komt een enthousiaste spreker vertellen over Getting it Right for Every child. En in de laatste 3 workshoprondes is er een special over Voices from Care uit Wales en Schotland. Maar er is meer! Dus spijker je Engels bij en kom naar het Paviljoen Internationale Verkenningen!

Door wie?
De Voor de Jeugd Dag wordt georganiseerd door de Rijksoverheid en de VNG en wordt uitgevoerd door het Nederlands Jeugdinstituut en VNG Congressen.

Voor wie?
Op deze dag komen beleidsambtenaren en bestuurders jeugd en onderwijs van gemeenten, zorg- en onderwijsprofessionals, raadsleden, ouders en jeugd bij elkaar. De dag is niet bestemd voor commerciële partijen.

Kosten?
Aan de dag zijn geen deelnamekosten verbonden.

Inschrijven
Wacht niet te lang met inschrijven. De ervaring leert dat de Voor de Jeugd Dag gauw vol zit!

 Direct inschrijven  

Let erop dat je je gegevens volledig invult. De toegangsbadge wordt namelijk per post verstuurd.

Twitter
Twitter je mee over de Voor de Jeugd Dag 2018? Gebruik dan #voordejeugddag

Contact
Tel : 070 - 373 84 58
E-mail: 
www.voordejeugddag.nl

Wij zien je graag op 5 november tijdens de Voor de Jeugd Dag in Amsterdam! Een bijzondere dag vol inspirerende ontmoetingen en boeiende workshops.

Evenement Details

Datum 05-11-2018 10:00
Einddatum 05-11-2018 17:00
Locatie Westergasfabriek
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Binckhorstlaan 117
2516 BA Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief