Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

'1 - 10 NOS doló di kabés!': nieuw multimediaal programma pakt maatschappelijk pijnpunten aan!

18 september 2015

Team1te10NOSdolodikabes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Foto Tito Vos: Team 1 te 10 NOS doló di kabés!

Curaçao is een talkshow rijker. Het multimediaal programma 1 - 10 NOS doló di kabés! van dagblad La Prensa i Ultimo Noticia wordt gepresenteerd door Edvin "Bincho" Yrausquin en Mariano Heyde. Het programma wordt geproduceerd door Tico Vos.
In 1 - 10 NOS doló di kabés! wordt er met gasten gereflecteerd op zeer belangrijke onderwerpen. Het zijn onderwerpen die om aandacht schreeuwen. In het programma wordt er openlijk en met diepgang gesproken over de onderwerpen.

Doel hiervan is om taboes te doorbreken die bepaalde burgers leed aandoen, zodat er meer sprake is van een inclusieve samenleving waar wij naar elkaar omkijken en opkomen voor elkaars welzijn. Zo worden de pijnpunten erkend en kan de problematiek stap voor stap worden aangepakt. In de eerste aflevering van programma 1 - 10 NOS doló di kabés! had Ocan voorzitter drs. Glenn Helberg de eer om aan tafel te zitten met presentator Edvin 'Bincho' Yrausquin waarin de onderwerpen kinderrechten, vaderschap, seksualiteit en status aparte aan bod kwamen. Bekijk hier het gesprek.

Eenieder wordt aangemoedigd om de afleveringen te kijken op de website van La Prensa i Ultimo Noticia. Het team hoort graag uw reacties om  uw belangrijke onderwerpen op de agenda te kunnen zetten.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief