Actualiteiten

Condoleance aan de nabestaanden van Vincent Michels

27 juni 2019

Condoleance Vincent Michels resize Ocan caribisch

Met droefheid hebben het Bestuur en medewerkers van Stichting Ocan kennis genomen van het overlijden van Vincent Michels na een zeer kort ziekbed.

Vincent Michel was een zeer betrokken en actieve persoon binnen de Caribische gemeenschap. Met hart en ziel zette hij met zijn project 'Bèk den Futuro' zich in om mental slavery tegen te gaan.

We werkten de afgelopen maanden nauw samen met hem bij het platform opgericht om de problematiek rondom de instroom van jonge gezinnen uit de Carbische eilanden naar Nederland die dak- en thuisloos landelijk werden aan te pakken. Verder was hij een graag geziene gast op Ocan activiteiten. In april woonde Vincent nog onze werkconferentie ‘Hart voor een Inclusief Den Haag’ bij.

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte met hun grote verlies.

De familie van Vincent heeft laten weten dat de afscheid van Vincent op vrijdag 28 juni 2019 om 16.00uur in het crematorium van Rosmalen (Oude Baan-Oost 170 5244 NG Rosmalen) zal plaatsvinden. Gevraagd wordt uw komst vooraf kenbaar te maken door een e-mail naar de familie te sturen via .

Sosega na pas Vincent.

De OCAN redactie.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief