Condoleance Marieta Emers Sjoerd Antoon Mulder foto Ocan Caribisch
Foto: Sjoerd Antoon Mulder SAMULER.NL
Met droefheid hebben het Bestuur en medewerkers van St. Ocan kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze Mariëta Emers, jarenlang lid van de Ocan senioren commissie. 

Wij kennen Mariëta als een gepassioneerde persoon die zich jarenlang heeft ingezet voor de Caribische gemeenschap en Caribische senioren in het bijzonder.

Ruim 40 jaar in het onderwijs, ruim 20 jaar intensief vrijwilligerswerk, betrokken bij allerlei ouderennetwerken, vrouwenraden, cliëntenraden, op lokaal, regionaal en landelijk niveau, ambassadeur voor seksuele diversiteit in de Caribische gemeenschap, al 10 plus jaar een eigen Stichting Caribische Senioren Tilburg en betrokken bij het lief en leed van allerlei mensen in haar netwerk. Ondersteund door familie, vrienden en collega's in Nederland, Curaçao en Bonaire. In 2015 werd Mariëta voor al haar inzet en door de Koning benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

U kunt afscheid nemen van Mariëta op dinsdag 14 augustus van 15.00 tot 16.00uur en woensdag 15 augustus van 19.00 tot 20.00uur. Op donderdag 16 augustus om 9.45uur vindt de afscheidsceremonie plaats in Aula 2 (Atrium) van crematorium Tilbug, Karel Boddenweg 5 in Tilburg. Uitvaartcentrum van Monuta Tom van Dijk.

De familie verzorgt zelf alle bloemen.


Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met hun grote verlies.


Sosega na pas Mariëta.

De Ocan redactie

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief