Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Decade Innovation Award van Min SZW: stem op uw favoriete inzending

01 maart 2017

Decade innovation award Decade of Afircan Descent Ocan Sociale Zaken


Vanaf vandaag 1 maart 2017 kunt u stemmen op uw favoriete inzending voor het 'Decade Innovation Award'. Een aantal jongeren uit onze gemeenschap staan met hun ideeën (prijsvragen) in de running voor twee prijzen (juryprijs en een publieksprijs) van € 12.500,- elk. De bedragen worden besteed aan de uitvoering van het idee. 

Webpagina inzendingen: 
https://www.decadeinnovationaward.nl/inzendingen

Over Decade Innovation Award

De Verenigde Naties hebben met steun van Nederland de jaren 2015 tot 2024 uitgeroepen tot het Decennium voor Mensen van Afrikaanse Afkomst. Het kabinet wil deze jaren inzetten om de aanpak van racisme te versterken en de positie van mensen van Afrikaanse afkomst* verbeteren. Het Decennium kent drie pijlers: erkenning, rechtvaardigheid en ontwikkeling.

Het beste idee

Met de Decade Innovation Award willen we de doelen van het Decennium een stevige impuls geven. We dagen jou daarvoor uit! Heb jij hét vernieuwende idee dat bewustwording over anti-zwart racisme vergroot en vooroordelen tegengaat? Daarbij gaat het om beantwoording van vragen als: hoe versterk je kennis over uitsluiting en discriminatie? Hoe besteden we aandacht aan het erfgoed en de culturen van mensen van Afrikaanse herkomst? En hoe bevorderen we de aandacht voor de slavernij-, koloniale- en de migratiegeschiedenis?

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief