Ocan Glenn Helberg Curacaohuis

Stichting Ocan heeft op vrijdag 17 februari 2017 afscheid genomen van oud-voorzitter drs. Glenn Helberg. In een volle zaal met achtergrondmuziek van Tipiko Den Haag kwamen familieleden, vrienden,  vertegenwoordigers van Curaçao en Sint Maarten, partnerorganisaties, bestuur en medewerkers van Ocan en belangstellenden die Glenn Helberg en Ocan een warm hart toedragen bijeen om stil te staan bij het voorbeeldige voorzitterschap van Helberg en hem succes toe te wensen met zijn toekomstige werkzaamheden. 

Glenn Helberg werd door maar liefst 11 personen toegesproken waaronder demissionair gevolmachtigde minister van Curaçao mevrouw Eunice Eisden wiens vertegenwoordiging de afscheidsreceptie hoste, directeur van de directie Koninkrijksrelaties de heer Erwin Arkenbout van het ministerie van Binnenlands Zaken en Koninkrijksrelaties, de voorzitter van het Multicultureel Netwerk Defensie sergeant-majoor Elvis Manuela en de heer Ramon Arnhem, voorzitter van Caribisch Netwerk Politie. Alle sprekers waren lovend over de kracht van Helberg als verbinder en erkenden de successen die de Stichting onder zijn voorzitterschap wist te behalen.

Na het officiële gedeelte genoten alle aanwezigen van een drankje en hapje met entertainment door de traditionele band Tipiko Den Haag. De bezoekers vonden het hartverwarmend om weer zoveel ‘oude’ bekenden te ontmoeten.

Bestuur en medewerkers wensen Glenn het allerbeste toe voor de toekomst.

Ocan Glenn Helberg afscheidsreceptieOcan Glenn receptie suzanne KOELEGA


Ocan Glenn Helberg afscheidsreceptieOcan afscheidsreceptie Glenn Helberg


De volledige fotogallerij vindt u op onze Facebookpagina.

Afscheidsreceptie Glenn artikel The Daily Herald Ocan
Bron: The Daily Herald, 18 februari 2017

 

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief