Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

EmigratieBeurs 2015, met Curaçao, Bonaire en Suriname

02 februari 2015

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in het Caribisch gebied? Wilt u werken in het buitenland? OCAN geeft gratis kaarten weg voor de EmigratieBeurs 2015.

Op 7 en 8 februari 2015 vindt de EmigratieBeurs plaats in de Expo Houten. Diverse exposanten uit het Caribische gebied hebben actuele vacatures en kunnen u alles vertellen over emigreren. Wellicht heeft u plannen om tijdelijk of permanent in het buitenland te gaan wonen en bent u geïnteresseerd in een baan in het buitenland. Een bezoek aan de EmigratieBeurs 2015 is dan meer dan de moeite waard.

Het thema dit jaar is ‘Een wereld aan kansen’. Op de beurs is alle informatie te vinden over wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland. Emigranten, expats, studenten, ondernemers, werkzoekenden en andere landverhuizers vinden op de beurs per thema en regio alle benodigde informatie via workshops, lezingen en presentaties.

Nieuw dit jaar is de internationale vacaturebank en Huizen/Bedrijven te koop. Op de EmigratieBeurs staan landen en bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers of bedrijven aan bieden voor een vliegende start. Zo zoeken zij bijvoorbeeld vaklieden in bouw en transport, ingenieurs, medische specialisten, verplegend personeel, IT´ers en ondernemers. Neem uw CV mee, volg de presentaties, oriënteer, informeer en doe zaken! Voor meer informatie kunt u kijken op www.emigratiebeurs.nlwww.emigratiebeurs.nl

OCAN geeft 200 entreekaarten weg t.w.v. €17,50. Klik hierKlik hier om uw tickets direct te bestellen. De kaarten worden per e-mail verstuurd. Wees er snel bij want Op is Op!

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief