Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Filmpremière: 'Bon Bini Holland' - grootse publiekspremière bij Pathé, do. 10 dec. 2015

02 december 2015

Bon Bini Holland, de komedie met Jandino Asporaat, krijgt de grootste publiekspremière in Pathé Arena ooit. De film gaat daar op maandagavond 7 december in alle 14 zalen in première. Bon Bini Holland draait vanaf 10 december 2015 in de Nederlandse bioscopen. 

Op maandagavond 7 december is de film, naast de officiële première in aanwezigheid van cast en crew, in Pathé Arena te zien in 14 zalen. Het publiek kan hier kaarten voor kopen via Pathé (http://bit.ly/BonBiniPathe).

Bon Bini Holland is de debuutfilm van Jandino Asporaat waarin hij maar liefst vijf verschillende rollen speelt. Jandino presenteert momenteel zijn eigen talkshow op RTL5: DINO. 

Over de film:
Robertico Florentina (Jandino Asporaat) is een brutale, maar charmante oplichter van Curaçao. Hij verdient zijn geld met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van af weet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Als Robertico de mooie Noëlla Maduro (Liliana de Vries) ontmoet en ontdekt dat haar vader Ken Maduro (Dennis Rudge) een rijke zakenman is, krijgt Robertico een plan. Als hij Ken weet te overtuigen om te investeren in Bon Bini Bungalows, is hij in één klap uit de problemen. Zijn plan lijkt te slagen maar wordt behoorlijk overhoop gegooid als zijn tante Judeska, zijn collega’s van FC Kip en buurvrouw Gerrie ten tonele verschijnen. Het lijkt helemaal uit de hand te lopen als Robertico ook nog verliefd wordt op Noëlla…Bon Bini Holland is een onbeskoft grappige komedie van regisseur Jelle de Jonge met meerdere glansrollen voor Jandino Asporaat. Ook zijn er rollen weggelegd voor Teun Kuilboer en Lone van Roosendaal.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief