Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Gevolmachtigde Minister van Curaçao ontvangt Pearls genomineerden 2017 voor lunch

14 november 2017

DC Pearls  KGMC Curacao Ocan

Afgelopen vrijdag heeft de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, Anthony Begina de genomineerden en winnaars van de Pearls of the Dutch Caribbean (Dutch Caribbean Pearls) award, afkomstig uit Curaçao, bij het Kabinet ontvangen voor een lunch.

Naast de genomineerden waren ook een aantal bestuursleden van Stichting Ocan en van de Association of Dutch Caribbean Students (ADCS) aanwezig. Stichting Ocan is de motor achter the Dutch Caribbean Pearls award, die als missie heeft de enorme potentie en talenten binnen de Caribisch-Nederlandse gemeenschap een gelijkwaardige kans te bieden om tot volle bloei te komen. Dit jaar is de business award editie van de Pearls of the Dutch Caribbean voor het eerst samen met ADCS georganiseerd.

In het kader van de campagne van het Curaçaohuis, Ieder Curaçaoënaar is een ambassadeur van Curaçao, heeft Anthony Begina de genomineerden en winnaars uitgenodigd voor een kennismaking. De Winnaars van de Black Achievement Month Award, Enith Brigitha en Felix de Rooy waren ook uitgenodigd, maar konden helaas niet aanwezig zijn.

Wij zijn erg trots op de genomineerden! Ze zijn het gezicht van Curaçao in de Nederlandse gemeenschap en tevens een voorbeeld voor de Caribische Nederlanders. Met deze lunch en kennismaking willen we onze dankbaarheid en waardering laten zien.

Text  met dank Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Foto door Paco Nunez/KGMC

Voor meer foto's van de lunch op het Curaçaohuis klik hier voor de Facebookpagina van het Curaçaohuis.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief