Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Gezocht: Anansi verhalenvertellers

28 juli 2015

 

Wilt u zich inzetten als culturele ambassadeur, houdt u van verhalen vertellen, en heeft u een Afro-Caraïbische achtergrond? Meld u dan aan als vrijwilliger voor deze gezellige nieuwe vertelgroep van het Nederlands Openluchtmuseum. Leer zelf uw eigen Anansiverhalen vertellen onder leiding van Wijnand Stomp.

U leert bijzondere verteltechnieken tijdens de gratis cursus die vanaf 1 oktober 2015 start. Na de cursus maakt u deel uit van de Anansiboom-vertelgroep van het Nederlands Openluchtmuseum. Als vrijwilliger bent u volwaardig lid van de afdeling Presenteren. U werkt in een team en heeft veel andere collega's, met een vrijwillig of ander dienstverband. 

De Anansiboom vertelgroep vertelt tijdens het zomerseizoen vanaf april t/m oktober, op iedere woensdagmiddag, zaterdag en zondag op een vaste Anansiboom locatie in het Openluchtmuseum. Als lid van de Anansiboom vertelgroep wordt u ingedeeld in een rooster als verteller bij de Anansiboom. Naar verwachting zult u per zomerseizoen minimaal zes keer kunnen vertellen, tussen 12.00-17.00 uur. 

Meedoen? Stuur een email met uw naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer naar: Wijnand Stomp/De Kracht van het Verhaal of bel met 087 875 7575. 

Wijnand Stomp is Verteller van het Jaar 2013 en Pearl of the Dutch Caribbean. Samen met Jean Hellwig, initiator van het multimediaproject Anansi Masters, en het Nederlands Openluchtmuseum creëert hij een vaste plek voor de traditie van het Anansi verhaal.

De capaciteit is beperkt, schrijf dus tijdig in. Er is een voorkeur voor deelnemers op redelijke reisafstand van het Openluchtmuseum in Arnhem. 

Meer informatie vindt u hier.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief