Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Gezocht: gemengd stel (20-25 jaar) waarvan één van beide van CN afkomst voor 'Mijn liefde voor Nederland’ project

27 juli 2018

Yvette Kopijn, mede auteur van een boek over gemengde relaties , is (met enige spoed erbij) op zoek naar een gemengd stel tussen 20-25 jaar waarvan één van beide van Caribisch Nederlands afkomst is. Wellicht kent u zo'n stel? 'Mijn liefde voor Nederland’ is een liefdevol project dat een gelijknamig boek omvat met verhalen van bijzondere geliefden en een daarop gebaseerde reizende foto-expositie. Het project is een initiatief van Atlas Cultureel Centrum te Den Haag. 

Centraal staan multiculturele liefdesparen, die door hun verschillende wortels en achtergronden voor bijzondere itdagingen hebben gestaan. Maar wederzijdse liefde slaat bruggen, verbindt tegenstellingen en gaat verder, op zoek naar nieuwe wegen. Deze liefdesparen hebben ons dus bijzondere lessen te leren waar het om de liefde gaat. Lessen die de weg wijzen naar een gezamenlijke toekomst. 

De interviews voor het boek 'Mijn liefde voor Nederland' zullen in de komende maanden worden afgenomen, waarna de auteurs Sahin Yildirim, Daniela Tasca, Laura Schalkwijk en Yvette Kopijn gezamenlijk 24 portretten bijeenbrengen voor het boek. Het boek zal uiteindelijk op Valentijnsdag 2019 gepresenteerd worden.  

Contactgegevens van mw Kopijn:

Yvette Kopijn
06 269 55 699

Website Stichting Zieraad , website Ancestors Unknown

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief