Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Ocan 'Let Them Shine' netwerkevent groot succes

15 november 2016

Ocan let the shine black achievement month Op oktober 28 2016 vond de Let Them Shine netwerkevent plaats in de Ida Zaal te Den Haag. Deze netwerkevent werd in het kader van de eerste Black Achievement Month georganiseerd en maakte onderdeel van een maandlang programma.  Let Them Shine had als doel afgestudeerden en ondernemers van inspiratie te voorzien en ingangen te bieden door deze doelgroepen in contact te brengen met succesvolle professionals.  

don ceder let them shine ocanDe avond kende een informele en warme sfeer. Na een opening door het bestuur van Ocan waren inspirational sprekers Don Ceder en Mavis Carilho aan de beurt om hun loopbaanpaden te vertellen. Motivatie en doorzettingsvermogen stonden centraal in hun verhalen over vooruitgaan en de top bereiken in de Nederlandse samenleving.

De avond diende ook als showcase voor het ongekende talen binnen de Afrogemeenschap in Nederland. Zo hebben deelnemers   bijvoorbeeld de catering en fotografie bezorgd.  Ook werd er gelegenheid gecreëerd om  een aantal  deelnemers  een one pitch te geven over hun ambities en te laten delen met het publiek wat zij reeds bereikt hebben.  Gedeeld over drie rondes, zochten de vele deelnemers de professionals op waarvoor zij hadden geregistreerd. Aan het eind van het programma poseerden alle aanwezigen voor een groeps foto en gaven enkelen door kreten weer wat zij voor de avond vonden. Zie video onderaan deze pagina.

 ocan let them shine black achievement monthmavis carilho ocan let them shine


ocan let them shine mavis carilho black ahievement monthocan let them shine black achievement

Voor meer foto's van deze event zie de Ocan Facebookpagina.


 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief