Actualiteiten

Oproep aan de Ocan achterban: ga stemmen tijdens de Europese parlementsverkiezingen 2019

14 mei 2019
EU parliament 704254 1920 RESIZE website Ocan caribisch

 

Op donderdag 23 mei 2019 mogen alle stemgerechtigden na 5 jaar alweer naar de stembussen gaan om te stemmen op kandidaten op de kandidaatslijsten voor de Europese Parlementsverkiezingen.

Stichting Ocan vindt het belangrijk dat ook uw stem telt. Misschien bent u er ook niet uit welke politieke partij het beste bij uw ideeën en of belangen past. Gebruik dan een stemwijzer of kieswijzer om u hierbij verder te helpen. Surf naar de stemwijzer websites van ProDemos,  van de Volkskrant of  (in het Engels) Your Vote Matters.EU om deze te starten. Op de website van de Kiesraad kunt u uitgebreid informatie krijgen over de Europese Parlementsverkiezingen.

Uit een eerste inventarisatie weten wij dat er ook bij deze Europese parlementsverkiezingen een kandidaat met een Caribisch Nederlandse achtergrond is dat zich kandidaat heeft gesteld, Samira Rafaela (D66).

Bent u kandidaat voor Europese parlementsverkiezingen 2019 met een Caribisch Nederlandse achtergrond en staat u naam niet op onze lijst of kent u een kandidaat wiens naam niet op de lijst staat, dan roepen wij u vriendelijk op om een e-mail te sturen met de gegevens naar   zodat wij onze lijst kunnen aanvullen.

Initiativen Stichting Stem op een Vrouw

Graag brengen wij de initiatieven van Stichting Stem op een Vrouw onder uw aandacht. Speciaal voor Papiamentstaligen hebben zij een video gemaakt in het Papiaments. Deze kunt u hier bekijken.

GA STEMMEN / GO VOTE / BAI VOTA!

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief