Project leer werktraject Bouwsector Ocan Caribisch werk vacatures eunice eisden plaatsvervangend gevolmachtigdde minister

Foto: Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van Curaçao, mw. Eunice Eisden

Door de gevolgen van de coronamaatregelen moeten veel mensen op zoek naar een andere uitdaging. Mogelijk heb je nooit bij stilgestaan, maar de bouwsector biedt mogelijkheden.

Mis deze kans niet. Een leer-werktraject in de bouw met een baangarantie. Wie wilt dat niet?

Project leer werktraject Bouwsector 2 werkplaats Ocan Caribsch werk vacaturesWerk je graag met jouw handen en beschik je over technisch inzicht dan is dit jouw kans. Rijnmond Bouw BV biedt jou de mogelijkheid om een basisopleiding van tien weken te volgen tot timmerman, metselaar of tegelzetter. Gedurende deze periode wordt gekeken welke van deze beroepen het beste bij jou past. In deze periode kan je ook jouw VCA certificaat behalen die nodig is om in de bouwsector te werken. Een ieder vanaf 18 jaar, dus ook vrouwen, is welkom om zijn/haar belangstelling kenbaar te maken. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig, maar je bent wel gemotiveerd om in de bouwsector aan de slag te gaan. Heb je plezier om met jouw handen creaties tot stand te brengen, dan is deze mogelijkheid voor jou. Hoe mooi is het om aan familie, vrienden en kennissen te zeggen dat je mee hebt gewerkt aan het bouwen van een appartement, dat je de betegeling van een badkamer hebt gedaan, of dat die mooie ingebouwde keuken door jouw timmerwerk tot stand is gekomen.

Als je de basisopleiding succesvol hebt afgesloten, kom je in dienst van Rijnmond Bouw BV. Je krijgt eerst een contract van 6 maanden en vervolgens wordt dit bij goed functioneren iedere 6 maanden verlengd tot 2 jaar. Je wordt door Rijnmond Bouw gedetacheerd bij een aannemer. Je blijft verder geschoold worden in het specifieke beroep waarvoor je hebt gekozen. Na 2 jaar worden de meeste mensen die dit traject hebben doorlopen in dienst genomen door de aannemer waar zij gedetacheerd zijn.

Wij zijn op zoek naar kandidaten m/v die:

  • tussen de 18 – 35 jaar zijn, maar personen in de tussen 35-60 jaar zijn ook welkom om hun belangstelling kenbaar te maken;
  • werkeloos of school niet heeft kunnen afmaken;
  • een bijstand- of WW uitkering heeft;
  • woonachtig in Rotter/regio Rijnmond en/of Den Haag regio Haaglanden;
  • bepaalde mate van technisch inzicht heeft;
  • goed met de handen kan werken;
  • gemotiveerd is en een positieve houding en interesse heeft om in de bouw te werken;
  • graag wilt leren en een doorzetter is om de opleiding af te ronden.
IProject leer werktraject Bouwsector 3 werkplaats Ocan Caribisch vacaturess je belangstelling gewekt dan kan je een emailbericht sturen naar . Vermeld hierbij dat je interesse hebt in het leer-werktraject in de bouw. Geef hierbij jouw mobielnummer en woonplaats op. Wij nemen dan contact met jou op voor een intakegesprek. Gedurende dit gesprek zullen wij jou ook de procedure uitleggen. Je kan voor vragen bellen naar 070-3803301.Bij geen gehoor altijd jouw telefoon-/mobielnummer inspreken zodat wij jou terug kunnen bellen.

Stichting Ocan gaat met Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van Curaçao, mevrouw Eunice Eisden door met het verder zoeken naar mogelijkheden om de positie van onze Caribische Nederlanders op de arbeidsmarkt te versterken. Ondersteun ons daarbij! Geef dit bericht door! Alvast bedankt voor de medewerking.

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief