Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Oproep Pasado Presente: deelnemers documentaire, wandeling in beeld

07 november 2017

logo Pasado Presente

Zou jij in november 2017 mee willen wandelen langs sporen van slavernij in Den Haag? En vind je het geen bezwaar dat die wandeling gefilmd wordt?

Ida Does, bekend van haar prachtige documentaires over Anton de Kom, Derek Walcott en de sporen van slavernij in Amsterdam, werkt aan een nieuwe documentaire over sporen van slavernij in Den Haag. Daarbij lopen de camera's mee op een van mijn wandelingen. Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden om bij deze gelegenheid mee te wandelen, en het niet erg vinden om eventueel in beeld te komen.

Vanwege de opnames lopen we een kortere route (Lange Voorhout en Korte Vijverberg), en nemen we langer de tijd. Ook zal ik een nieuw verhaal belichten, dat in eerdere rondleidingen niet aan de orde is geweest. De tour is voor deze gelegenheid gratis.

De opnames vinden plaats op zondag 19 en/of zondag 26 november, van 10:30 tot ongeveer 14:30. We plannen twee data in omdat we een uitwijkmogelijkheid willen hebben, mocht het weer niet meewerken.

Heb je belangstelling? Laat mij dan weten of je beschikbaar bent op 19 en/of 26 november. Graag via  onder vermelding van wandeling documentaire.

Hartelijke groet,

Valika Smeulders

http://pasadopresente.nl/ 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief