Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Persbericht: 25e Handelsmissie en congres, Duurzaam Zaken doen tussen Nederland, Caribisch Koninkrijk, Zuid/Latijns Amerika - InterExpo Curaçao

09 oktober 2017


PERSBERRICHT

InterExpo Curaçao organiseert al 25 jaar handelsmissies( matchmaking) en thema conferenties in het kader van zakendoen binnen het Koninkrijk der Nederlanden, de Caribische eilanden binnen het Koninkrijk en Suriname. Op 29 en 30 november 2017 wordt het 25-jarig jubileumcongres “Sustainable business between the Kingdom of the Netherlands, the Caribbean region and Latin America” gehouden in Hotel Des Indes, Den Haag. Het congres met 14 internationale en lokale gastsprekers wordt voorgezeten door Prof. Dr. Peter Diekman RA, hoogleraar aan de universiteiten van Curaçao en Suriname.

Naar aanleiding van de verwoestingen die begin september 2017 zijn aangericht door de orkaan Irma op de bovenwindse eilanden heeft Interexpo besloten om het thema van het congres in de middag van 30 november 2017 te wijzigen in “Rebuilding the Leeward Islands”. Het kernpunt tijdens dit deel van het congres is wat het bedrijfsleven kan doen in het kader van de wederopbouw van de eilanden. Een van de sprekers gedurende dit onderdeel van de conferentie is Dhr. André Bosman, Kamerlid voor de VVD Tweede Kamerfractie en lid van de Vaste Kamercommissie voor Koninkrijksrelaties en Economische Zaken.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief