Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

ProDemos: Ken jij de Meester Burger?

01 juni 2015

 

ProDemos is op zoek naar Meester Burgers: mensen die zich met hun plan belangeloos hebben ingezet voor de Nederlandse samenleving.

Dat plan kan van alles zijn: oprichting van een voedselbank, een burgerinitiatief tegen een nieuwe snelweg, een project voor hulpbehoevende ouderen, etc. De winnaar krijgt € 2500 voor zijn of haar project. Misschien ken jij de Meester Burger wel! 

 

We hebben jouw hulp nodig

Graag willen we je vragen om aandacht te besteden aan deze prijs. Mail al je vrienden, deel het op Facebook, app of twitter het de wereld in!  

Nomineer een kandidaat

Misschien heb je zelf al een idee naar wie de prijs zou moeten gaan. Dan kun je natuurlijk ook zelf je favoriete kandidaat voordragen.
Op prodemos.nl/meesterburger kan iedereen een kandidaat nomineren en daar staan ook alle voorwaarden. Aanmelden kan tot en met 30 juni 2015. 

Jury

De jury van de ProDemos Prijs bestaat uit: Ank Bijleveld, Commissaris van de Koning in Overijssel, Job Cohen, bijzonder hoogleraar Universiteit Leiden, en Art Rooijakkers, presentator.

Waarom organiseren we deze wedstrijd?

Met deze goede voorbeelden wil ProDemos laten zien dat iedereen in onze democratie invloed kan uitoefenen. En dat de democratie deze actieve mensen ook nodig heeft.

Meer informatie en voorwaarden: prodemos.nl/meesterburger of bekijk de video op YouTube.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief