Actualiteiten

Realisten Academie: gratis training voor jongeren met een functiebeperking

16 juli 2020

Uitnodiging Realisten Academie logo Ocan Caribisch

 

Graag brengen wij onderstaand programma onder uw aandacht. Het is belangrijk dat onze jongeren in staat worden gesteld het maximum uit zichtzelf te halen. 

Meld je aan voor de Realisten Academie 2.0: Samen voor gelijke kansen!

Ben jij een jongere met een functiebeperking? Dan zijn wij op zoek naar jou. We streven naar een gelijkwaardige arbeidsmarkt. Help ons mee om dit te bereiken. Meld je aan voor de gratis opleiding. In vier dagdelen leiden wij jou op tot Realist. Een opleiding voor meer kansen op de arbeids­markt en het opbouwen van een groot – sociaal en professioneel – netwerk. Alle informatie vind je op de website van de Realisten Academie 2.0! De Realisten Academie 2.0 is een initiatief van CNV Jongeren, Expertisecentrum inclusief onderwijs (voorheen handicap + studie), Onbeperkt aan de Slag en Stichting Alexander i.s.m. Emma at Work.

Gratis opleiding tot Realist2.0

Met een korte training van vier dagdelen leiden wij jongeren met een functiebeperking gratis op tot Realist! Ze krijgen hiermee een boost voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling met meer kansen op de arbeidsmarkt, uitbreiding van hun arbeids­markt en het opbouwen van een groot – sociaal en professioneel – netwerk. Met deze opleiding helpen zij mee aan de gelijkwaardige arbeidsmarkt waar wij naar streven.

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief