Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Inschrijvingen geopend: Black Achievement Month 'Let Them Shine' netwerkevent, vr. 28 okt. 2016, Den Haag (17.30h)

15 oktober 2016

De inschrijvingen voor de netwerkevent 'Let Them Shine' in het kader van de Black Achievement  Month zijn nu geopend.
Surf eenvoudig naar URL bit.ly/letthemshine om je aan te melden. Je krijgt hier je gratis ticket en de mogelijkheid om jouw voorkeuren qua relevante thema's op te geven. We zien je graag op 28 oktober! 

ocan Let Them Shine Black Achievement Month
Van zaterdag 1 t/m maandag 31 oktober vindt de allereerste editie van de Black Achievement Month plaats in Amsterdam, Den Haag, Leiden en Leerdam. Tijdens de Black Achievement Month maak je kennis met de ‘zwarte’ geschiedenis van Nederland via exposities, debatten, theater, dans en film. Er worden verhalen verteld over de slavernij en de nalatenschap hiervan, maar er wordt ook gekeken naar de toekomst. Zo biedt de Black Achievement Month een podium aan zwarte rolmodellen, oud en jong, en de bijzondere prestaties die zij leveren. 

Ook Stichting Ocan doet mee aan de Black Achievement Month door een evenement te organiseren en aandacht te vragen voor het programma van de Black Achievement Month.

De Black Achievement Month is een initiatief van het Nationaal instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee). Subsidiënten zijn Gemeente Amsterdam, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Het Mondriaan Fonds en Amsterdams Fonds voor de Kunst.


Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief