Uitnodiging Keti Koti Ocan


Hierbij nodig ik u mede namens Ramon Arnhem, Programma Directeur “Politie van iedereen” en tevens Hoofdinspecteur van de Politie eenheid Amsterdam van harte uit om deel te nemen aan de Keti Koti (verbreek de ketens) dialoog tafel die plaats vindt op maandag 6 november a.s. van 18.00 tot 21.30 uur op de locatie van de Vereniging Ons Suriname aan de Zeeburgerdijk 21 te Amsterdam.

De aanleiding voor het organiseren van deze speciale Keti Koti dialoog tafel is het grote belang dat het programma “Politie van iedereen” hecht aan de verbinding met alle Amsterdammers. De politie nodigt om die reden burgers met roots in het Caribisch gebied en Afrika uit om plaats te nemen aan de Keti Koti Tafel met als doel, elkaar beter te leren kennen.Het thema van de Keti Koti dialoog is: ” Wederzijdse beeldvorming, de wortels en de gevolgen hiervan in de alledaagse praktijk”

De Keti Koti Dialoog Tafel is een nieuwe traditie waarbij middels het uitwisselen van persoonlijke ervaringen stil gestaan wordt bij de hedendaagse gevolgen van het Nederlandse slavernij verleden. Tijdens de dialoog gebruiken we een gezamenlijke maaltijd die herinnert aan het slavernijverleden waarbij aan het begin en aan het eind, passende rituelen worden uitgevoerd. Tussen de gesprekken door zingt het koor SINAFIR, de treur- en bevrijdingsliederen die gezongen werden ten tijden van de slavernij.

Aanmelden is verplicht en omdat het aantal plaatsen beperkt is zullen de inschrijvingen plaats vinden op volgorde van aanmelding. Na inschrijving ontvangt u het programma. Meer informatie over de Keti Koti tafel kunt u vinden via: http://ketikotitafel.nl Ook kunt u voor meer informatie contact opnemen met Mercedes Zandwijken via de mail; of telefonisch op het nummer: 0654398992.

Ik kijk uit naar uw spoedige reactie en we hopen u te mogen ontvangen aan de Keti Koti Tafel bij de vereniging Ons Suriname.

Hartelijke groet mede namens Ramon Arnhem,
Mercedes Zandwijken Stichting Keti Koti Tafel

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief