Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Uitnodiging: Keti Koti Tafel dialoog ontbijt i.s.m. Muiderkerk, zo. 1 juli 2018(9.30h), Amsterdam

15 juni 2018

UITNODIGING 1 JULI KETI KOTI DIALOOG ONTBIJT Ocan caribisch salvernijverleden

 

Op zondag 1 juli herdenkingen we de afschaffing van het Nederlands slavernij in 1863 en vieren we de bevrijding hiervan. Wij nodigen u van harte om hier samen met ons bij stil te staan tijdens het jaarlijkse 1 juli Keti Koti Tafel dialoog ontbijt die we in samenwerking met de Muiderkerk alweer voor het  5de op  één volgende jaar organiseren.

Aan de Keti Koti tafel gaan we met Zwarte en Witte Amsterdammers en alle kleuren daar tussen in op zoek naar de sporen die het Nederlandse slavernij en koloniale verleden in ons persoonlijk leven heeft achter gelaten. Dit doen we door te luisteren en te reflecteren op elkaars persoonlijke ervaringen en gevoelens op basis van een 3 tal dialoog vragen. Tijdens de dialoog gesprekken heeft iedereen zijn eigen gesprekspartner en in totaal wordt er 3 x van partner gewisseld.

De dialoog begint  om precies 10.00 uur met het Keti Koti openingsritueel o.b.v het koor SINAFIR. Aanmelden is verplicht!! U kunt zich opgeven bij:  Met oog op de grote belangstelling zal de inschrijving plaats vinden op datum van binnenkomst. We verheugen ons op uw komst!

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief