Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Uitnodiging: presentatie nieuw proza Asyla ten Holt, do. 21 september 2017(16.00h), Den Haag

20 september 2017

 Uitnodiging Asyla ten Holt Curacaohuis

P R E S E N T A T I E  NIEUW PROZA EXEMPLAAR AAN HET CURACAOHUIS

TEVENS TERUGBLIK OP ENKELE WERKEN IN MONOGRAFIEËN UITGEBEELD EN FOTOGRAFIE (ook uit boek)

21 SEPTEMBER 2017
HET CURACAOHUIS
16.00-18.00
PRINSEGRACHT 63-65
2512 EX, DEN HAAG

U BENT VAN HARTE WELKOM OM WERKEN VAN ASYLA TEN HOLT TE KUNNEN BEZICHTIGEN PLUS VIDEO PRESENTATIE MET TERUGKIJK NAAR HAAR VROEGERE KUNSTLEVEN. HET PUBLIEK IS WELKOM BIJ HET GEBOUW VAN HET GEVOLMACHTIGD MINISTER VAN CURACAO (CURACAO HUIS) TOT EN MET 28 SEPTEMBER 2017 (TIJDENS KANTOORUREN)

ASYLA TEN HOLT IS NIET ONBEKEND OP DE VROEGERE ANTILLEN EN IS NU OOK NIET VERGETEN. DIT MEDE DOOR HAAR VELE ARBEIDSKRACHT GELEGD IN HAAR KUNSTGEBEUREN EN CREATIEF SCHRIJVEN OP CURAÇAO, BONAIRE EN USA.

HAAR WOONPLAATS IS CURAÇAO, VANAF 1981 TERUG UIT NEDERLAND MET TUSSENTIJDS VERBLIJF OP BONAIRE. ZIJ KOMT VAN FAMILIE MET BOVENWINDSE EN NEDERLANDSE ACHTERGROND MAAR VOELT ZICH CARIBISCH THUIS. DAAROM VOELT ASYLA ZICH OOK PRETTIGER THUIS IN DE ENGELSE TAAL UIT TE BEELDEN.

HAAR WERKEN HEBBEN EEN KIJK OP HEDENDAAGSE ONDERWERPEN EN SPREEKT ZIJ HAAR MENING UT OP HARMONISCHE WIJZE.  SOMS KAN HET MELANCHOLISCH UITKOMEN EN ANDERE KEREN KOMT ZE HEEL PERSOONLIJK UIT MET BOODSCHAP VOOR VERANDERING EN ‘HEALING’.

 ALS ZELFSTANDIG CONSEPTUEEL KUNSTENAAR VOERT ZIJ EEN ‘TRAVEL LAUNCH CAMPAIGN’ VOOR 2017 EN HEEFT ZE ALS EERSTE  SURINAME AANGEDAAN VOOR PRESENTATIE VANWEGE DAT HET BOEK GEPOLIJST WERD DOOR HR. OLIVIEIRA, CONNAISSEUR IN PROZAVORM EN ENGELS. TEVENS IS HIJ ANTROPOLOOG. VERVOLGENS WERD BONAIRE AANGEDAAN VOOR GRAVEREN VAN HAAR ARTISTEN NAAM BIJ EEN VAN FLAMINGO KORAAL VAN 21 ONTWERPEN OP DE WANDELPADEN IN KAYA GRANDI PLUD EEN GROEPS EKSPOSITIE. VAN KUNSTWERKEN.

ASYLA TEN HOLT KUNT U VOLGEN OP GOOGLE PLUS/ASYLA TEN HOLT, OP FUNART 88 WORDPRESS.COM EN LINKEDIN/ASYLA TEN HOLT. VERDER TOT AAN 2012 WEBSITE: ASYLATENHOLT.COM  EN TEVENS TE BEREIKEN OP

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief