Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden

Actualiteiten

Uitnodiging: voorstelling De Naakte Antilliaan, okt. t/m dec. 2017, meerdere steden

18 september 2017

Uitnodiging De Naakte Antiliaan Ocan antiliaan cariben

"Het grootste wat ik in mijn hele leven heb gedaan is vergeven
Het heeft mij bevrijd." - Archell Thompson

Gevoelskunstenaar Archell Thompson zat op dat bankje. Nu is hij 42 jaar. In zijn jeugd wordt hij mishandeld, raakt op het verkeerde pad en dwaalt zo ver af dat hij klaar staat een moord te begaan, totdat hij in contact komt met de creatieve duizendpoot Jandino Asporaat en deze hem overhaalt zijn verhaal te vertellen. Hij is hij rauw, eerlijk en kent geen schaamte. 


Komende uit een milieu vol met drugs, geweld en zijn vader die wordt vermoord, was het voor hem makkelijk geweest om in de criminaliteit te blijven hangen.
De Naakte Antilliaan is een weg naar gevoel. Met zijn levensverhaal weet Archell Thompson anderen te raken uit onverwachtse hoek en op de meest gevoelige plek. Hij maakt een gevoel los die als spiegel werkt op het leven van eenieder. Hij is niet bang om zichzelf te confronteren met het leed van zijn verleden.
Op die plek waar pijn te voelen is, zit namelijk ook liefde geborgen.
Binnenkort start zijn tour met zijn theatervoorstelling De Naakte Antilliaan en geeft hij verschillende workshops voor gemeenten, gevangenissen, scholen en bedrijven. 
Archell gelooft dat als wij kinderen van jongs af aan leren om over hun gevoel te praten, er veel minder problemen ontstaan op latere leeftijd. Om die rede werkt hij momenteel veel samen met scholen en krijgt veel los bij studenten. Hij ambieert 'gevoelslessen' te kunnen implementeren in het educatie systeem zoals er nu wiskunde en aardrijkskunde wordt gegeven. 

Meer Actualiteiten

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief