Donorregister Mi kurpa mi desishon my body my choice Micella brieven Ocan Caribisch Arubaaanse

Vanaf 1 september  2020 zijn de eerste herinneringsbrieven voor het nieuwe Donorregister bezorgd. Deze brieven zijn bestemd voor volwassenen 18 jaar en ouder die nog geen keuze hebben vastgelegd in het Donorregister.  Op dezelfde dag bracht minister Tamara van Ark in dat kader een bezoek aan een  bibliotheek in Katwijk. Mensen die behoefte aan uitleg  en hulp bij het invullen van hun persoonlijke keuze in het Donorregister  hebben kunnen voortaan ook naar de openbare bibliotheken terecht hiervoor. De allereerste brieven vallen bij inwoners van Amsterdam op de mat.

Heeft u geen brief ontvangen? Maakt u geen zorgen.  De versturing van de eerste herinneringsbrieven aan mensen die geen keuze hebben vastgelegd in het Donorregister vindt per regio  gefaseerd plaats.

Wilt u weten wat de planning is van de overheid voor het bezorgen van de eerste brieven?  Dan attendeert Stichting Ocan u ook erop dat u de planning van de overheid  hier kunt inzien (KLIK).


Caribische Nederlander in filmpje Donorregister!

Gelijktijdig met de aftrap van de brieven, is er een nieuw filmpje van de overheid verschenen. Daarin vertelt de Arubaanse Micella Franken in het kort over haar persoonlijke keuze die zij heeft laten vastleggen in het Donorregister. KLIK HIER om het filmpje van Micella te bekijken!

 

Donaties

Wilt u een gift of donatie doen

Zelfs de kleinste giften zijn voor ons van grote betekenis.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief