Ondernemers

Ben jij de ZZP’er die wij zoeken? (Zelfstandigen Zonder Personeel)

Er zijn periodes dat het voor ZZP’ers moeilijk kan zijn om aan opdrachten/projecten te komen. Ocan heeft mogelijkheden om bepaalde kansen binnen het koninkrijk te verzilveren en wil daarin graag met ZZP’ers met affiniteit met de eilanden en Caribische Nederlanders samenwerken. Op basis van een win-win situatie willen wij ZZP’ers graag de mogelijkheid bieden om voor ons projecten of opdrachten uit te voeren.

Momenteel werkt Ocan al met ZZP’ers die projecten uitvoeren. Echter de ontwikkelingen in de markt en de kansen die Ocan voor zich gesteld zien maakt het noodzakelijk om te beschikken over een goed onderhouden pool van ZZP’ers. Dit om de kwaliteit en de continuïteit van de uit te voeren projecten/opdrachten te waarborgen. Ocan wil graag haar pool van ZZP’ers verder uitbreiden.

Van de ZZP’er wordt verwacht dat hij/zij zelfstandig zijn/haar werkzaamheden kan uitvoeren. Als ZZP’er dien je te beschikken over een bedrijfs-/beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Is jouw interesse gewekt, dan kan je dit kenbaar maken door hier te klikken. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen voor een gesprek. 

Login