Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Maatschappelijk werkers / Trajectbegeleiders standplaats Nijmegen. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan de afdeling HR: . Sluitingsdatum is woensdag 6 februari 2019.

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen. 

Een thuis moet voor iedereen een veilige plek zijn. Toch worden nog steeds veel vrouwen, kinderen maar ook mannen geconfronteerd met geweld in huiselijke sfeer. Geweld komt voor in alle vormen van relaties. Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Dit geldt voor slachtoffers en kinderen, plegers, omstanders en professionals. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland. Bij Moviera werken ongeveer 180 medewerkers.

Het team Trajectfase Nijmegen is op zoek naar:
1-2 Maatschappelijk werkers / Trajectbegeleiders voor 24 -36 uur per week met ingangsdatum 14 februari 2019

Het betreft 1 - 2 hulpverleners voor 24-36 uur voor de periode van een jaar (ingangsdatum 15 februari 2019) en 1 hulpverlener voor 24 uur per week voor de periode van 6 maanden (ingangsdatum 15 februari 2019).

Op de locatie Nijmegen verblijven gemiddeld 19 cliënten (met of zonder kinderen). In Nijmegen werken maatschappelijk werkers op het taakgebied trajectbegeleiding, opvang en ambulante begeleiding.

In de opvang (met en zonder kinderen) worden er trajecten van 3 en 6 (en soms 9) maanden afgesproken. De duur van het traject is afhankelijk van de problematiek van de cliënt op de diverse leefgebieden. De begeleiding die de trajectbegeleiding biedt bestaat uit individuele begeleiding. De individuele begeleiding omvat psychosociale hulpverlening en in de opvang ook materiële hulpverlening. De werkzaamheden vinden in principe gedurende kantoortijden plaats. Buiten kantoortijden is een bereikbaarheidsdienst van Moviera bereikbaar en beschikbaar voor calamiteiten.

Wij zoeken
Je bent analytisch sterk, resultaat gericht, proactief, stressbestendig, flexibel, je beschikt over humor en relativeringsvermogen. Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe ontwikkelingen. Eveneens wil graag een voortrekkersrol op je nemen in het door ontwikkelen van beleid met betrekking tot hulpverlening aan kinderen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld en weet dit praktisch vorm te geven. Gelet op de duur van het contract zijn wij op zoek naar collega’s die direct beschikbaar zijn en ingezet kunnen worden.

Wij vragen:
 Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding (MWD, Ontwikkelingspsychologie, Pedagogiek).
 Je hebt bij voorkeur de training Krachtgericht werken gevolgd.
  Je hebt ervaring met en actuele kennis van het werkgebied huiselijk geweld en de sociale kaart.
 Je hebt ervaring in het werken met kinderen en hebt affiniteit met de doelgroep, kennis van de methodiek Veerkracht is een pré.
 Je weet goed samen te werken met o.a. de ketenpartners.
 Je toont lef en bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen.
 Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden Arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, salarisschaal 8 (minimaal € 2.544,- en maximaal € 3.624,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek).

Informatie en solliciteren 
Wil je meer informatie over deze tijdelijke functie van maatschappelijk werker/trajectbegeleider dan kun je contact op nemen met Stella de Windt op 088 3 744 738 of Judith Richard op 088 3744 737.

Geef in je brief je motivatie aan waarom we juist jou voor een gesprek moeten uitnodigen. Stuur je motivatiebrief en CV per mail vóór 7 februari 2019 aan: , onder vermelding van: Vacature maatschappelijk werker/Trajectbegeleider Nijmegen.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen. Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een man. Mannen worden dan ook uitdrukkelijk verzocht te reageren.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief