Vacatures zoeken

logo Mondriaan Fonds Ocan Caribisch

Op verzoek van het Mondriaan Fonds brengen wij onderstaande vacature onder uw aandacht. Belangstellenden kunnen via het online sollicitatieformulier reageren. Sluitingsdatum is maandag 9 september 2019.

Het Mondriaan Fonds zoekt adviseurs op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed. Per 1 januari 2020 worden nieuwe leden gezocht voor de poule van externe deskundigen.

Op het gebied van erfgoed zoekt het fonds generalisten en specialisten met goed zicht op het erfgoedveld en erfgoedbeleid en adviseurs met bestuurlijke ervaring. Wij zoeken adviseurs met kennis van mobiel erfgoed, digitalisering, archeologie, natuurhistorisch erfgoed, immaterieel erfgoed, restauratie en collecties;

Op het gebied van hedendaagse beeldende kunst zoekt het Mondriaan Fonds kunstenaars, curatoren en critici. Wij zoeken adviseurs met kennis van beeldhouwkunst, kunstenaarspublicaties, geluidskunst, performancekunst, urban arts en presentatie-instellingen.

U vindt hier de volledige vacaturetekst en sollicitatieformulier op de website van het Mondriaan Fonds.  

Reageren kan tot en met 9 september 2019.

Kandidaten met veel internationale kennis, kandidaten met een niet-westerse achtergrond en kandidaten van buiten de randstad worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren. Bij de samenstelling van alle adviescommissies wordt gestreefd naar een goede afspiegeling van de opbouw van de samenleving

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief