Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Allround Hulpverlener standplaats Utrecht. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan de afdeling HR: . Sluitingsdatum is donderdag 27 december 2018.

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Een thuis moet voor iedereen een veilige plek zijn. Toch worden nog steeds veel vrouwen, kinderen maar ook mannen geconfronteerd met geweld in huiselijke sfeer. Geweld komt voor in alle vormen van relaties. Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Dit geldt voor slachtoffers en kinderen, plegers, omstanders en professionals. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland. Bij Moviera werken ongeveer 200 medewerkers.

Wij zijn voor onze locatie in Utrecht op zoek naar een ambitieuze

Allround Hulpverlener

28 uren per week (aanvang dienstverband in overleg)

Op de locatie aan de Bilstraat worden vrouwen, mannen en kinderen opgevangen en begeleid die te maken hadden met (acuut) huiselijk geweld. Daarnaast worden ook mensen in hun eigen huis ondersteund met het omgaan en voorkomen van huiselijk geweld.
Als hulpverlener draag je bij aan het bevorderen van de veiligheid en zelfredzaamheid van de cliënt. Samen met de cliënt breng je de onveiligheid in kaart en werk je toe naar duurzame veiligheid. De duur van het traject is afhankelijk van de problematiek van de cliënt op de diverse leefgebieden. De begeleiding bestaat uit psychosociale hulpverlening zowel individueel als paar- of gezinsgericht.

De afdeling Jong Volwassen heeft een opname capaciteit van 22 cliëntsystemen. De afdeling werkt volgens principe trajectbegeleiding en woonbegeleiding. De hulpverlening richt zich daarbij op alle facetten van het jong ouderschap en jong volwassen zijn. Belangrijke speerpunten in de begeleiding zijn het doorbreken van geweldpatronen, het preventief voorkomen van geweld en het voorkomen van intergenerationele overdracht.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar gedreven en allround hulpverlener. Je bent breed inzetbaar, je kan werken vanuit de thuissituatie van de cliënt en ook vanuit een opvangsituatie. Je hebt lef en je bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen. Je herkent je in de volgende competenties en eigenschappen: analytisch sterk, resultaat gericht, communicatief sterk, proactief, stressbestendig, flexibel, je beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Ben jij net afgestudeerd maar herken jij je in het profiel en heb je relevante ervaring, ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wij vragen:

  • een afgeronde Hbo- opleiding bij voorkeur MWD of SPH;
  • je bent SKJ geregistreerd;
  • relevante werk (stage) ervaring in het gebied huiselijk geweld;
  • affiniteit met de doelgroep jong volwassenen en de problematiek;
  • kennis en ervaring met betrekking tot krachtgericht werken dan wel de bereidheid om deze cursus te volgen;
  • bij voorkeur kennis van REGAS;
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform cao Sociaal Werk Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening, salarisschaal 8 (de inschaling loopt minimaal vanaf € 2.544,- en maximaal tot € 3.624,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek).

 

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie allround hulpverlener neem dan contact op Marcella Souhoka
(088- 3 744 670) of Katja van der Kruk (088-3 744 669)

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk donderdag 27 december 2018 onder vermelding van vacature allround hulpverlener RT Jong Volwassenen naar .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 7 januari 2019 in de middag.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.
Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een man. Mannen worden dan ook uitdrukkelijk verzocht te reageren.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief