Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Allround hulpverlener. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan:  .  Verlegnde sluitingsdatum is  zondag 13 oktober 2019.

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland.

Kom jij het Team Opvang in Utrecht versterken?

Wij zijn op zoek naar een:

 Allround hulpverlener

24 uur per week in eerste instantie voor de periode van een jaar

De hulpverlener verrichten taken gericht op begeleiding in de opvang; het wonen en het dagelijks leven op de locatie voor cliënten en hun kinderen die om veiligheidsredenen niet thuis kunnen wonen. Je werkt samen met de cliënten aan een toekomst zonder geweld. Moviera werkt volgens de methodiek Krachtwerk en Veerkracht.

Wij zoeken
 Wij zijn op zoek naar een collega met werkervaring in een soortgelijke functie, die bereid is om flexibel te werken en die om kan gaan met crisissituaties. Je bent breed inzetbaar, je hebt lef en je bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen. Je herkent je in de volgende competenties en eigenschappen: analytisch, resultaatgericht, communicatief vaardig, proactief, stressbestendig, flexibel, je hebt humor en beschikt over relativeringsvermogen.

Je vindt het leuk om zowel met volwassenen als met kinderen werken.

Wij vragen:

 • · Een afgeronde Hbo-opleiding (MWD of SPH).
  · Ervaring in het werken met de doelgroep en affiniteit met kinderen.
   · Kennis en ervaring met betrekking tot krachtgericht en systemisch werken, trauma en hechting.
  · Je hebt bij voorkeur de training Krachtwerk en Veerkracht gevolgd of bent bekend met deze methodieken dan wel ben je bereid deze trainingen te volgen.
  · Je bent geregistreerd bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of kunt je registeren bij indiensttreding
  · Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 8 (de inschaling loopt minimaal vanaf € 2.712,- en maximaal tot € 3.864,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek).

Informatie en solliciteren

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief