Vacatures zoeken

Heb je altijd op Sint Maarten willen werken? Wil je bijdragen aan een stronger Sint Maarten? Graag brengen wij deze geweldige kans onder uw aandacht! BecomU zoekt namens haar klant Audit Team Sint Maarten (ATS) kandidaten voor de functie van ‘Controle medewerker/adjunct-accountant’ bij het Audit Team Sint Maarten (ATS). Geïnteresseerden dienen hun sollicitatie en curriculum vitae te mailen naar .   Sluitingsdatum is disndag 30 augustus 2022.

 Logo ATS Audit Team Sint Maarten Ocan Caribisch BecomU

Help mee Sint Maarten opbouwen als controle medewerker/adjunct-accountant bij het Audit Team Sint Maarten (ATS)

Je staat aan de start van jouw carrière of wil een tweede stap hierin maken en zit te denken aan werk op het gebied van boekenonderzoek waar je de unieke kans krijgt om je verder te ontwikkelen. Waar kan dat beter dan op Sint Maarten die je een warm hart toedraagt en waar jouw wortels liggen. Jouw financieel administratieve kennis, inzicht en vaardigheden zijn van harte welkom om het land Sint Maarten verder op te bouwen en te ontwikkelen. Als Audit Team Sint Maarten (ATS) bieden wij jou een opleiding tot controlemedewerker/adjunct- accountant aan zodat jouw droom werkelijkheid wordt.

Hou je van afwisseling, dynamiek, ben je leergiering en wil je het gevoel hebben waardevol werk te verrichten?

Het controle vak bij ATS past dan prima in jouw eerste of volgende carrière stap. Als controlemedewerker/adjunct-accountant bieden wij jou alle mogelijkheden om met plezier te werken en door te groeien in jouw carrière. Je zit niet de hele dag op het kantoor van ATS want je bezoekt allerlei bedrijven en ondernemingen. Dit in opdracht van de Manager Controleteam die belast is met boekenonderzoeken bij belastingplichtigen om te bepalen of aangiften van voorkomende belastingen, zoals omzet-, loon-, inkomsten- en winstbelasting en sociale premies fiscaal correct zijn aangegeven.

Naast boekenonderzoek verricht je in opdracht van de Manager Controleteam ook andere werkzaamheden zoals: derdenonderzoeken, neem je deel aan acties die gericht zijn op het binnenhalen van aangiften, neem je deel aan (nieuwe) werkvormen zoals invorderingsonderzoeken. Er is dus bij ATS veel aandacht voor verscheidenheid, jouw persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Voor deze mooie doorgroeifunctie waar je stevig in jouw schoenen moet staan en oog moet hebben voor details breng je het volgende mee:

 • tenminste een afgeronde HBO/WO opleiding financieel-administratief, Fiscaal Recht/Economie
 • je kunt uitstekend communiceren, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en het Engels;
 • je bent leergierig en vaardig in het toepassen van wat je geleerd hebt;
 • je kunt goed samenwerken in teamverband;
 • je bent klantvriendelijk, tactvol met durf en overtuigingskracht;
 • je bent flexibel, initiatiefrijk en kritisch.

Naast een opleiding tot controlemedewerker/adjunct-accountant bieden wij jou ook aan: 

 • een contract voor bepaalde tijd en bij het behalen van goede resultaten in werk en opleiding wordt het contract omgezet in een vast dienstverband;
 • een werkweek van minimaal 36 uur;
 • een marktconform maandsalaris tussen Naf.3.500 – Naf.10.000, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Vakantiegeld en prestatiebonus;
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals studiefaciliteiten en autokostenvergoeding;
 • remigratieregeling: de onkosten voor jouw verhuis- en reiskosten worden vergoed. 

Het team vertelt u graag hoe het is om bij ATS te werken!

 

Je bent  dan zeer  welkom

 Jouw motivatiebrief en CV kunnen gestuurd worden naar , t.a.v. mevrouw C. Ortega-Martijn die namens ATS zorgdraagt voor de werving- en selectieprocedure. Je kunt reageren tot uiterlijk 30 augustus 2022. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 35.

Heb je nog een vraag over deze vacature dan kan je deze stellen via en jouw telefoonnummer opgeven. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

De voorkeur gaat uit naar personen die aan de start van hun loopbaan staan of toe zijn aan een tweede stap in hun carrière; die in Sint Maarten geboren zijn, vanaf hun jeugd in Sint Maarten gewoond hebben of sterke affiniteit hebben met Sint Maarten. Ook studenten die in het laatste jaar zijn van hun opleiding en wortels hebben in Sint Maarten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

 

ATS

ATS is op 1 januari 2016 opgericht met als doel het creëren van een financieel controleorgaan, in eerste instantie voor de SZV (sociale verzekeringsbank) voor het land Sint Maarten en om uiteindelijk het controleorgaan te worden voor alle overheidsinstanties. De kernwerkzaamheden van het ATS betreffen het uitvoeren van boekenonderzoeken, invorderingsonderzoeken en compliance verhogende activiteiten ten behoeve van de SZV, waardoor het beleidsveld 'Productie' als het belangrijkste beleidsveld wordt beschouwd.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief