Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

 

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Gedragswetenschapper standplaats Oosterbeek. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan: . Sluitingsdatum is zondag 14 juli 2019.

Een thuis moet voor iedereen een veilige plek zijn. Toch worden nog steeds veel vrouwen, kinderen maar ook mannen geconfronteerd met geweld in huiselijke sfeer. Geweld komt voor in alle vormen van relaties. Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland.

Kom jij de Teams in Gelderland versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Gedragswetenschapper
24 uur – 28 uur per week voor de periode van een jaar, standplaats Oosterbeek

De gedragswetenschapper verricht taken gericht op een effectieve interventie bij ambulante begeleidingen of begeleiding in zowel de opvang de locaties Oosterbeek, Apeldoorn en Nijmegen als bij de mensen thuis..

Wat ga je doen

De gedragswetenschapper richt zich zowel op volwassenen als op kinderen. De focus ligt voornamelijk op het analyseren en in kaart brengen van de aanwezige psychische klachten al dan niet ten gevolge van geweld. Je bent verantwoordelijk voor de diagnostiek, advies en kortdurende interventies aan gezinnen en je werkt samen met de netwerkpartners van Moviera. Daarnaast geef je uitvoering aan informatie- en kennisoverdracht op het expertisegebied binnen en buiten de organisatie. Je denkt mee over het methodisch handelen, ondersteunt de medewerkers in hun deskundigheid en ontwikkeling. Je werkt zowel op de drie verschillende locaties als bij de mensen thuis.

 

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde opleiding WO psychologie of orthopedagogiek en in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Je hebt ervaring met traumabehandeling en ontwikkeling van diagnostiek- en behandelprogramma’s. Kennis en ervaring met het onderwerp geweld in afhankelijkheidsrelaties en je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het zelfstandig uitvoeren van complexe casussen. Je bent bij voorkeur bekend met de methodiek Krachtgericht werken en Veerkracht. Je bent begaan en betrokken bij de cliënten maar eveneens gedreven en resultaatgericht. Je weet goed overzicht te houden, je hebt een goed ontwikkeld analytische vermogen en je herkent je in de eigenschappen: samenwerken, zelfstandig, resultaatgericht, communicatief sterk, proactief, stressbestendig, flexibel, je hebt humor en beschikt over relativeringsvermogen.

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 10 (de inschaling loopt minimaal vanaf € 2.947,- en maximaal tot € 4.420,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek). 

 

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie gedragswetenschapper neem dan contact op met Nelleke Westerveld (Manager Dienstverlening) bereikbaar op het nummer: 088-374 46 94.

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 14 juli 2019 a.s. onder vermelding van: vacature Gedragswetenschapper naar .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 juli 2019 van 8.30- 13.30 uur.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief