Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch
Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Gezinsbegeleider met aandachtsgebied kinderen standplaats Apeldoorn. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan: . Sluitingsdatum is zondag 14 juli 2019.

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland.

Kom jij het Team in Apeldoorn versterken?

Voor het project “kinderen in de opvang” zijn wij per direct op zoek naar een:

Gezinsbegeleider met aandachtsgebied kinderen
24 uren per week voor de periode van een jaar

Op de locaties in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen worden vrouwen en kinderen opgevangen en begeleid die te maken hebben of hebben gehad met (acuut) huiselijk geweld. Daarnaast worden ook mensen in hun eigen huis ondersteund met het omgaan en voorkomen van huiselijk geweld.
Als hulpverlener draag je bij aan het bevorderen van de veiligheid en zelfredzaamheid van de cliënt. Samen met de cliënt breng je de onveiligheid in kaart en werk je toe naar duurzame veiligheid. De duur van het traject is afhankelijk van de problematiek van de cliënt op de diverse leefgebieden. De begeleiding bestaat uit psychosociale hulpverlening zowel individueel als paar- of gezinsgericht.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren hulpverlener. Je bent breed inzetbaar, je werkt graag samen met een team en je hebt ervaring in het werken met vrouwen en kinderen in een opvangsituatie. Je hebt lef en je bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen. Je herkent je in de volgende competenties en eigenschappen: analytisch sterk, resultaat gericht, communicatief sterk, proactief, stressbestendig, flexibel, je beschikt over humor en relativeringsvermogen.

 

Je hebt een belangrijke taak in het bieden van een veilige omgeving, het verwerken van opgedane ervaring (trauma) en het stimuleren van een optimale ontwikkeling van kinderen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.

Wij vragen:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding (SPH, Pedagogiek of Psychologie).
  • Je hebt een SKJ registratie.
  • Ervaring in het werken met kinderen en affiniteit met de doelgroep.
  • Kennis en ervaring met betrekking tot krachtgericht en systemisch werken, trauma en hechting.
  • Je hebt bij voorkeur de training Krachtgericht werken en Veerkracht gevolgd of bent bekend met deze methodieken.
  • Aanvullend opleiding op het gebied van systemische werken, video-hometraining, kindercoaching of Infant Mental health, Signs of Safety is een pré.
  • Bij voorkeur kennis van Regas.
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
  • Het bezit van een rijbewijs en auto.

 

 

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 8 (de inschaling loopt minimaal vanaf

€ 2.544,- en maximaal tot € 3.624,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek).

 

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie hulpverlener allround neem dan contact op met Tillie Rosier of Marcella ten Holder via het algemene nummer 088 3744 744.

 

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 14 juli 2019 vermelding van: gezinsbegeleider met aandachtsgebied kinderen naar .

De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op dinsdag 23 juli 2019.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief