Vacatures zoeken

Logo Rosa di Sharon Bonaire Ocan Caribisch vacatures

Voor Fundashon Rosa di Sharon op Bonaire is Stichting Ocan op zoek naar een voltijds Pedagogische Medewerker M/V voor een beschermde woonvoorziening Kas pa Hoben ku Futuro (KHF) met standplaats Bonaire.

  
Profiel van Fundashon Rosa di Sharon
De zorginstelling Rosa di Sharon te Bonaire biedt vanuit een christelijke levensovertuiging in een beschermende woonvoorziening, Kas pa Hoben ku Futuro (KHF), 24-uurs herstel-ondersteunende begeleiding aan ( aanstaande ) jonge moeders en meisjes in de leeftijd van 14-21 jaar, die voor korte of langere periode niet thuis kunnen wonen wegens gedragsproblematiek en/of onveilige thuissituatie. Daarnaast wordt vanuit KHF ook begeleiding geboden aan het gezinssysteem en ( jonge ) vader van de baby. 
De begeleiding bestaat uit drie fases met dagvullende programma’s waarbij de eerste fase in het teken staat van oriëntatie en observatie. In de tweede fase is het programma gevuld met leermodules op gebieden als school, werk, sporten, sova-training, corveeactiviteiten, geestelijke vorming, etc. In de derde fase richt de begeleiding zich op het ontwikkelen van toekomstperspectief voor de periode na vertrek uit KHF.  
 
Functieomschrijving
Als medewerker bent u in staat dagelijkse ondersteuning te bieden aan jongere individueel en in groepsverband in de woonvoorziening KHF. U hebt intensief contact met de doelgroep. De aandacht van de medewerker richt zich voor een groot deel op het dagelijkse reilen en zeilen van de woonvoorziening, waaronder het organiseren van activiteiten met en voor de doelgroep. Als medewerker werkt u intensief mee aan een positieve ontwikkeling van de jongeren op verschillende leefgebieden. U bent in staat om een hulpverleningsplan op te stellen, te evalueren, bij te stellen en uit te voeren. Als medewerker bent U beschikbaar voor dag-, avond-, nacht en weekend-diensten. U begeleidt jongeren op weg naar een toekomst waarin zij met een vergrote zelfredzaamheid in staat zijn als verantwoordelijke volwassene ( ouder) te functioneren en gezonde relaties te onderhouden met hun omgeving en als volwaardige burger deel te nemen aan de maatschappij. U werkt vanuit de talenten die u van God ontvangen hebt en kiest voor verbinding van de christelijke identiteit in het professioneel handelen.

Functie-eisen

 • - Minimaal afgeronde Mbo-opleiding SPW niveau 4 of gelijkwaardig
 • - Ervaring in begeleiding van doelgroep in een residentiële instelling
 • - Christelijke levensovertuiging;
 • - Zelfstandig, flexibel, initiatiefrijk, stressbestendig en relativerend vermogen
 • - Methodisch kunnen werken
 • - Kunnen werken in ( klein ) teamverband
 • - Integer en betrouwbaar
 • - Tactvol en empatisch vermogen
 • - In het bezit van rijbewijs
 • - Beheersing van het Papiaments of bereid zijn dit zo snel mogelijk te leren en bij voorkeur bekend zijn met de Bonaireaanse cultuur
 • - Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden 
Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met uw opleidings- en ervaringsniveau. 

Aanstelling is voor de duur van 12 maanden met uitzicht op verlenging en/of vaste aanstelling bij goed functioneren.

Reageren
Hebt u interesse? Reageer zo speodig mogelijk door een korte motivatiebrief, waarin u ook aandacht besteedt aan uw christelijke identiteit, met uw CV, foto, diploma en referentie(s) te sturen naar: Cynthia Ortega-Martijn, Directeur/bestuurder Stichting Ocan: . Kandidaten met een christelijke levenswijze afkomstig van Bonaire, St. Eustatius, Saba, Curaçao, Aruba en Sint Maarten worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Stichting Ocan telefoonnummer 070-3803301.

 

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief