Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Hulpverlener aandachtsgebied wonen. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan:  . Sluitingsdatum is zondag 21 juli 2019.


Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland.

Voor het Team Wonen zijn wij gedurende het zwangerschapsverlof van een collega op zoek naar een

Hulpverlener aandachtsgebied wonen

24-28 uur per week van 1 oktober 2019 t/m 15 maart 2020

In de locatie worden vrouwen en kinderen opgevangen en begeleid die te maken hebben gehad met (acuut) huiselijk geweld. In eerste instantie richt jij je de begeleiding van de (alleenstaande) tienermoeders. De hulpverlening en begeleiding richt zich op alle facetten van jong ouderschap en jong volwassen zijn. Belangrijke speerpunten in de begeleiding zijn het doorbreken van geweldpatronen, het preventief voorkomen van geweld en het voorkomen van intergenerationele overdracht.

De dagelijkse werkzaamhedenbestaan onder andere uit: het begeleiden van de dagelijkse leefsituatie op de (woon)groep, het toezien en het bieden van opvoedondersteuning bij de verzorging van baby’s en jonge kinderen, handelend optreden bij calamiteiten op de groep, het bewaken van groepsprocessen en het thematisch bespreken van relevante onderwerpen. De woonbegeleider zorgt voor het waarborgen en verhogen van de kwaliteit van de hulpverlening en rapporteert over de voortgang van het begeleidingstraject.

Wij zoeken:

Een collega met lef en die van nature nieuwsgierig is. Steeds op zoek is naar uitdagingen, kansen en mogelijkheden en deze ook ziet en oppakt. Analytisch sterk, resultaatgericht, stressbestendig en proactief. Je weet bij conflicten of dreigende conflicten te de-escaleren, je bent geduldig en duidelijk, je beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Ben je net afgestudeerd maar herken jij je in het profiel en heb je relevantie ervaring ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Wij vragen:

  • HBO opleiding SPH of MWD
  • SKJ geregistreerd
  • Relevante werk (stage) ervaring in het gebied huiselijk geweld
  • Affiniteit met de doelgroep jong volwassenen en de problematiek
  • Kennis en ervaring met betrekking tot krachtgericht werken
  • Bij voorkeur kennis van REGAS;
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

Je werkt volgens rooster van maandag t/m vrijdag. De begin- en eindtijden van de diensten variëren tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Dit vereist een grote mate van flexibiliteit voor wat betreft de beschikbaarheid.

Salariëring

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met, afhankelijk van relevante werkervaring, een inschaling in schaal 8 (minimaal € 2.544,- en maximaal tot € 3.624,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek). Voor de resterende arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO Sociaal Werk.

Informatie en solliciteren

Voor meer kun je contact opnemen met Marcella Souhoka via telefoonnummer 088 – 3744670.

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 21 juli 2019 onder vermelding van: vacature Hulpverlener aandachtsgebied Wonen .

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 25 juli 2019 tussen 09.00 uur en 13.00 uur in Utrecht.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief