Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie Maatschappelijk werker/ Trajectbegeleider. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan:  . Sluitingsdatum is donderdag 18 juli 2019.

 Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland.

Kom jij het Team in Gelderland Midden versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Maatschappelijk werker/ Trajectbegeleider

20-24 uren per week tot en met december 2019

Op de locaties in Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen worden vrouwen en kinderen opgevangen en begeleid die te maken hebben of hebben gehad met (acuut) huiselijk geweld. Daarnaast worden ook mensen in hun eigen huis ondersteund met het omgaan en voorkomen van huiselijk geweld. Als hulpverlener draag je bij aan het bevorderen van de veiligheid en zelfredzaamheid van de cliënt. Samen met de cliënt breng je de onveiligheid in kaart en werk je toe naar duurzame veiligheid. De duur van het traject is afhankelijk van de problematiek van de cliënt op de diverse leefgebieden. De begeleiding bestaat uit psychosociale hulpverlening zowel individueelals paar- of gezinsgericht.

Wat ga je doen

Je voert gesprekken met cliënten die verstrikt zijn geraakt in geweldspatronen met als doel het stoppen van het geweld en het vergroten van inzicht in de geweldsproblematiek. Hiermee geef je uitvoering aan diverse ambulante trajecten. Het betreft langdurige trajecten, zoals Toekomst Zonder Geweld, Samen Geweldloos Verder en Aware. Het betreft kortdurende crisisinterventies. Je bent een actieve spil in de netwerken rond huiselijk geweld en je vertegenwoordigt Moviera als expert in de aanpak huiselijk geweld. Moviera biedt haar hulpverlening blended aan, dat wil zeggen dat er ten behoeve van de hulpverleningstrajecten e-learning modules worden ingezet.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren maatschappelijk werker. Je bent breed inzetbaar en je werkt graag samen met een team en je hebt ervaring in het werken met vrouwen en kinderen in een opvangsituatie.

Je hebt lef en je bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen. Je herkent je in de volgende competenties en eigenschappen: analytisch sterk, resultaat gericht, communicatief sterk, proactief, stressbestendig, flexibel, je beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Je hebt een belangrijke taak in het bieden van een veilige omgeving, het verwerken van opgedane ervaring (trauma) en het stimuleren van een optimale ontwikkeling van vrouwen en kinderen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld.

Wij vragen:

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding (SPH, MWD, Pedagogiek, Psychologie).
  • Je bent bij voorkeur SKJ geregistreerd.
  • Je bent bij voorkeur getraind in de methodieken Samen Geweldloos Verder (Begeleide Terugkeer) en Ouderschap Blijft.
  • Je hebt ervaring met en actuele kennis van het werkgebied huiselijk geweld en de sociale kaart.
  • Je hebt ervaring met het onderhouden en opbouwen van netwerken.
  • Je toont lef en bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
  • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden

Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Sociaal Werk, salarisschaal 8 (de inschaling loopt minimaal vanaf € 2.544,- en maximaal tot € 3.624,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek).

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over de functie maatschappelijk werker/trajectbegeleider neem dan contact op met Sonja den Otter via het algemene nummer 088 3744 744.

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 18 juli 2019 vermelding van: maatschappelijk werker GLM tijdelijk .

De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op 23, 24 of 30 juli 2019.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

 

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief