Vacatures zoeken

Logo Moviera Ocan caribisch

Op verzoek van Moviera zoeken wij kandidaten die geïnteresseerd in de functie een Maatschappelijke Werker standplaats Oosterbeek. Belangstellenden kunnen hun reacties voor deze vacature richten aan:   . Sluitingsdatum is maandag 4 maart 2019

Moviera en haar medewerkers staan voor de volgende missie: elke vrouw, elk kind, elke man en elk gezin heeft recht op een veilig thuis en een bestaan in vrijheid. Niemand hoeft te vluchten voor huiselijk geweld of geweld in een afhankelijkheidsrelatie. Iedereen – slachtoffer, pleger of getuige – heeft recht op hulp om geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

Een thuis moet voor iedereen een veilige plek zijn. Toch worden nog steeds veel vrouwen, kinderen maar ook mannen geconfronteerd met geweld in huiselijke sfeer. Geweld komt voor in alle vormen van relaties. Moviera maakt zich sterk voor laagdrempelige hulp en advies aan alle betrokkenen bij huiselijk geweld. Dit geldt voor slachtoffers en kinderen, plegers, omstanders en professionals. Moviera is een belangrijke ketenpartner in de preventie en aanpak van huiselijk geweld in de regio Utrecht en Gelderland. Bij Moviera werken ongeveer 190 medewerkers.

Op de afdeling Analysefase Oosterbeek heeft Moviera een opnamecapaciteit van 31 cliëntsystemen. Voor de algemene begeleiding Analysefase Oosterbeek zijn wij vanaf 1 mei 2019 op zoek naar een:

Maatschappelijke Werker

voor 28 uur per week voor de periode van 1 jaar

De hulpverlener werkt in een 7 x 24-uursrooster waarin dag- avond- slaap en weekenddiensten worden ingevuld om de 24-uurs bereikbaarheid en beschikbaarheid te kunnen waarborgen. Het gaat in ieder geval om 2 slaapdiensten per week en 1 x in de maand op donderdag aanwezig zijn i.v.m. teamvergadering. De slaapdienst begint om 16.30 uur en eindigt de volgende dag om 9:00 uur.

De hulpverleners verrichten taken gericht op het wonen en het dagelijks leven op de locatie voor vrouwen en hun kinderen die om veiligheidsredenen niet thuis kunnen wonen. Telefonische hulpverlening buiten kantoortijden aan mensen die acute hulpvragen hebben. Je vervangt buiten kantoortijden de bureaudienst. Je houdt je bezig met het oplossen van conflicten, nieuwe opnames en crisisinterventie. Daarnaast heb je als hulpverlener een belangrijke signalerende functie. Aanvullend op deze taken heb je een specifieke taak binnen het team op het gebied van groepsgerichte thema’s, begeleiding van de kinderen of begeleiding van individuele cliënten.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde HBO opleiding en met werkervaring in een soortgelijke functie, die bereid is om flexibel te werken en die om kan gaan met crisissituaties. Je bent breed inzetbaar, je hebt lef en je bent nieuwsgierig naar uitdagingen en kansen. Je herkent je in de volgende competenties en eigenschappen: analytisch sterk, resultaatgericht, communicatief sterk, proactief, stressbestendig, flexibel, je hebt humor en beschikt over relativeringsvermogen.

Wij vragen:

  • HBO diploma MWD-Pedagogiek-SPH.
  • Minimaal 1 of 2 jaar ervaring in het werkgebied huiselijk geweld.
  • Bij voorkeur kennis en ervaring met betrekking tot krachtgericht werken, geschoold in Krachtwerk
  • Bij voorkeur kennis van Regas.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Affiniteit met de doelgroep, zowel volwassenen als kinderen en de problematiek.
  • Je hebt actuele kennis van het werkgebied huiselijk geweld en de sociale kaart.
  • Je kunt groepsdynamisch processen begeleiden.
  • Je kunt korte interventies aanbieden gericht op het hier en nu en het dagelijks functioneren.
  • Je kunt gemakkelijk rapporteren en verslagen schrijven.

 

Salariëring

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met, afhankelijk van relevante werkervaring, een inschaling in schaal 8 (minimaal € 2.544,- en maximaal € 3.624,- bruto per maand op basis van 36-urige werkweek. Voor

de resterende arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO Sociaal Werk.

                                                                                                                       

Informatie en solliciteren

Wil je meer informatie over deze tijdelijke functie van maatschappelijk werker met als taakgebied algemene begeleiding, Analysefase Oosterbeek, neem dan contact op met Martine Gerritsen of Carla Wijnhofen via het algemene nummer van Moviera: 088 3744744

 

Ben jij die enthousiaste flexibele collega die een belangrijk bijdrage wil leveren aan de woonbegeleiding in Oosterbeek dan ontvangen wij graag je reactie uiterlijk maandag 4 maart 2019
Geef in je brief je motivatie aan waarom we juist jou voor een gesprek moeten uitnodigen. Stuur je e-mail aan: onder vermelding van: Vacature maatschappelijk werker Oosterbeek.

De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op woensdag 13 maart.

Moviera streeft naar diversiteit in de samenstelling van de medewerkers. Wij spannen ons in om een mix van talenten, mannen, vrouwen, jongeren en ouderen aan ons te binden. Voor dit doel zoekt Moviera haar medewerkers in alle bevolkingsgroepen en culturen.

Maak een afspraak

+31 70 380 33 01

Beltijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

Adres

Stichting Ocan
Parkstraat 32, Unit 2.14
2514 JK Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief